Értékelje a céget!
28 találat 1 | 2 | 3

PICK Szeged ZRt.

Cím:
6725, Szeged Szabadkai út 18.
telefon:
62/567-332
telefon:
62/567-332
Tevékenység rövid leírása:
Tevékenységi köreink: szalámi és húskészítmény gyártás, húsfeldolgozás, élelmiszer nagy- és kiskereskedelem, külkereskedelem, mezőgazdasági nagykereskedelem.

Szentmiklóssy Húskereskedelmi Kft.

Cím:
4400, Nyíregyháza Búza tér 23.
telefon:
42/504-430
fax:
42/504-430
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk hús és húsipari termékek forgalmazásával foglalkozik Szabolcs-Szatmár megyében.

Siófoki Húsipari Kft.

Cím:
8600, Siófok Dózsa György u. 144.
telefon:
84/313-384
fax:
84/313-384
Tevékenység rövid leírása:
A Pápai Hús Rt. márkakereskedése vagyunk.

Konkoly Kft.

Cím:
5100, Jászberény Zagyvapart tanya 68.
fax:
57/415-013
telefon:
57/415-013
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk 1985-ben családi vállalkozásként alakult. Fő tevékenységünk a húsfeldolgozás és a húsnagykereskedelem. Megrendelőink között említhetjük a COOP áruházláncot és egyéb országos kis- és nagykereskedéseket.

Assist Trade Bt.

Cím:
1107, Budapest Száva u. 5-7.
telefon:
260-8350
:
260-8350

Hungerit Baromfifeldolgozó és Élelmiszeripari Zrt.

Cím:
6600, Szentes Attila u. 3.
fax:
63/510-520
telefon:
63/510-520
Tevékenység rövid leírása:
Magyarországon a baromfi tartása és nevelése mindig nagy népszeruségnek örvendett. Baromfitartással és -kereskedelemmel kapcsolatos dokumentumok csak a 19. század közepétol kezdve maradtak ránk. Csongrád megye a kialakulófélben lévo baromfiipar egyik bázisa volt. Az elso dokumentált baromfikereskedo Szentesen a nagyhíru bécsi Hungerleider családból származó Hungerleider Móricz volt, aki 1880-tól kezdve - kihasználva családja rokoni kapcsolatait - sikerrel végezte bel- és külkereskedelmi baromfi- illetve tojáskereskedelmét. Ismeretes, hogy a 19. századi baromfikereskedo tevékenységi körébe - a 20. század közepéig - beletartozott a gyümölcs és a lott vad is.Az I. világháború után Preisz Zsigmond telepedett le Szentesen, és o lett a város és környékének legnagyobb felvásárlója. 1921-ben azonban már nem tudott megbirkózni a hatalmas árumennyiséggel, és a jó befektetési lehetoséget kihasználva a nagy múltú szabadkai Hartman & Conen vállalat segítségét kérte. Hartmanék négy évtizedes tapasztalata, piacismerete és kapcsolatai, illetve Preisz Zsigmond hatalmas árualapja kedvezo kilátásokat biztosítottak az új cég alapításakor. A cégalapítás körüli tárgyalások és az engedélyezési eljárás elhúzódása miatt az iparengedélyt 1922. április 27-én adta ki a városi tanács az Élelmiszerkiviteli Részvénytársaságnak.Az új telep - mai helyén - a vasútvonal mellett kezdett el épülni. A telep fejlodését és a feldolgozott áru mennyiségének növekedését mutatja, hogy az 1922. évben a munkások létszáma még csak 100 fo, egy év múlva már 300-350 embert lát el munkával az új gyár. A magyar baromfiipar a két világháború között az ország egyik legjelentosebb iparává notte ki magát, jól és pontosan dolgozó üzemeink kiváló áruval látták el a nyugat-európai piacot. A felszabadulás után újraéledt a baromfiipar Szentesen.Az 1945 utáni viharos évek üzemünket is megviselték, 1947-ben a Magyar Országos Szövetkezeti Központ, majd az államosítással 1948. október 1-tol a Baromfiértékesíto Nemzeti Vállalat irányítása alá került, Szentesi Baromfifeldolgozó Vállalat néven. Igazi változás és fellendülés az iparban azonban csak 1956 után indult, amikor az ország vezetése felismerve a korábbi évek hibáit, a nehéziparon kívül más szektoroknak is juttatott jelentos állami támogatást.Az 1970-80-as években megháromszorozódott a feldolgozott áru mennyisége, az akkori technikai felkészültség mellett feldolgozása már nehezen volt biztonsággal megoldható. Új beruházások indultak a vállalatnál. Az 1984-ben üzembe állított továbbfeldolgozó gyáregység Magyarországon addig nem használt technikákat alkalmazott. Vágó-, daráló-, pácoló-, érlelo-, füstölo- és fozoberendezések kezdték el gyártani a virsli, párizsi, sonka és szalámi jellegu termékeket. A készítmények sikerességét jelzi, hogy korukat megelozo minoségüknek és máig érvényes ízviláguknak köszönhetoen több termék változtatás nélkül a mai napig megállja helyét a piacon. A szakma több ízben elismerte továbbfeldolgozott termékeink minoségét, hiszen a Delko sonka különbözo ízesített változatai, valamint a libamájpástétomaink több neves hazai és külföldi kiállításon nyertek vásár- és sikerdíjakat. A Kiváló Magyar Élelmiszer Védjegy megszerzése egyértelmuen tájékoztatja vásárlóinkat, hogy készítményeink magas technológiai szinten, az élelmiszereloállítás szabályainak maximális betartásával készülnek. A rendszerváltás után, mint a legtöbb magyarországi vállalat, a szentesi baromfifeldolgozó is nehéz gazdasági helyzetbe került. 1990. december 1-jén a továbbfeldolgozó üzemrész kivált, és Hungerit Kft. néven kezdett el muködni magyar, olasz és német tulajdonosokkal. Ettol kezdve a kft. a magyar továbbfeldolgozó piac legjelentosebb tényezojévé vált. 1993 decemberében az akkor már felszámolás alatt álló Szentesi Baromfifeldolgozó Rt-bol alakult meg a GOLD M Kft., amely a baromfifeldolgozás folytatását tuzte ki céljául.A fejlesztések közül azonban ki kell emelnünk egy ipartörténetileg is jelentos eseményt. 1990-ben elsoként Magyarországon, Szentesen állították üzembe azt a Stein gyártmányú gépsort, amely készresütött panírozott baromfitermékeket tudott eloállítani. A kapacitások bovítésének érdekében 1994-ben új üzemrész, a HUNGERIT PLUS állt munkába 800 kg órántkénti teljesítménnyel. A panírozott termékeket, ha lehet, még a továbbfeldolgozott termékeket is túlszárnyaló sikerrel fogadták a vevok. A panírozott, készresütött termékek a legnagyobb hazai megmérettetéseken számtalan szakmai és közönségdíjat nyertek el. 1997. február 17-én a Hungerit Kft., a Hungerit Plus Kft. és a GOLD M Kft. tulajdonosai határozatot hoztak a három cég egyesülésérol, így 1997. július 1-jén társasági formát váltottak, és a cég részvénytársasággá alakult.Napjainkban is a kiváló minoségu termékek eloállításának érdekében a HUNGERIT Zrt. folyamatos beruházásokat és fejlesztéseket végez. A feldolgozó vonalak klimatizálásával, átalakításával, a libadaraboló technológiai felújításával könnyebbé, hatékonyabbá, korszerubbé vált a termelés. 2001. év nagy beruházása révén a III. Panírozó Üzem is felépült. 2003-ban kiírt SAPARD pályázatok által megvalósíthatóvá vált 2005-re az átjáró-folyosó és térlefedés létesítése, a csomagoló és fozo-füstölo gépek beszerzése, valamint a szennyvíz és ivóvíz-csatorna kiépítése.Az említett beruházások, fejlesztések biztos hátteret nyújtanak, hogy cégünk minden szinten eleget tegyen a fogyasztói igényeknek és minoségbiztosítási elvárásoknak.

A-Walhalla Kft

Cím:
1133, Budapest Pozsonyi ut 50. fsz/3.
telefon:
288-0654
fax:
288-0654
Tevékenység rövid leírása:
1996-ban 5 Budapesten és környékén működő hús- és tejipari termékeket forgalmazó nagykereskedő hívta életre az a-Walhalla Kft-t. A frissárura szakosodott nagykereskedők kitűnő munkájának köszönhetően a cég elindult a fejlődés útján.
Folyamatosan csatlakoztak a budapesti székhelyű társasághoz a vidéki nagyvárosban működő nagykereskedők.
Az évek folyamán a Kft. tulajdonosi köre változott. Más üzletláncnál folytatják tevékenységüket, illetve szakítva a frissáru forgalmazással más pályán tevékenykednek.

Jelenleg 10 tulajdonos jegyzi a 11.920.000.- Ft alapítótőkét a Kft-ben. A tulajdonosaink és a Kft. közel 430 alkalmazottat foglalkoztat, 141 tehergépkocsival terít naponta az 15 150 m2 összterületű hűtött raktáraiból. Az ország egész területét behálózó társaság közel 3500 kiskereskedőt keres fel nap mint nap friss termékeivel.

Az a-Walhalla Kft. tulajdonosi testülete szinte csak magyar élelmiszert gyártó beszállítókkal áll kapcsolatban. Természetes, hogy itt is van egy-két kivétel, mivel a piac igényei megkívánják, hogy egy-egy jól megreklámozott import termék is megtalálható legyen a raktáraiban. A társasághoz tartozó tagok 1999-ben kiépítették a HACCP és az ISO minőségbiztosítási rendszert. Az eltelt évek folyamatos auditjai bizonyítják, hogy magasszínvonalú munka folyik a cégeinknél.

Az Európai Uniós normáknak való megfelelés érdekében alapvetően az élelmiszerhigiéniai előírásokat tartják szem előtt, folyamatos beruházás és a dolgozók állandó képzése, a HACCP és az ISO előírásoknak megfelelően.

A napi fogyasztási cikkek körében már teljes sajátmárkás palettával rendelkezünk. Kiváló cégek gyártják ezen termékeinket amelyek a következő oldalainkon megtekinthetőek.

Privát Húsfeldolgozó Kft.

Cím:
1000, Izzó u. 2.
telefon:
(82) 42 21 22
telefon:
(82) 42 21 22
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk a húsipar területén tevékenykedik.

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.