Értékelje a céget!
6 találat 1

Szentgyörgy Panzió

Cím:
2500, Esztergom Andrássy út 21.
e-mail:
vodicska.sandor@hu.inter.net
mobil:
vodicska.sandor@hu.inter.net
Tevékenység rövid leírása:
Szentgyörgy Panzió
A panzió Esztergom Visegrád felöli részén, Szent György Mezőn, a Bazilikától 500m-re található.

Az igényesen berendezett panzió 2 háromágyas és3 kétágyas szobával várja vendégeit. A teljes felszerelésű konyhák hűtővel, központi gázfűtéssel, hideg-meleg vízzel vannak ellátva. A családias hangulatú szobákban színestelevízió is található, DVD lejátszóval, műholdvevővel.
A környék rendkívül gazdag nevezetességekben és természeti látványosságokban. Megismerkedhet a Dunakanyar legszebb városaival. Kellemesen eltölheti szabadidejét egész éveben.

Lion Cafe és Étterem

Cím:
4300, Nyírbátor Ady E. u. 13.
telefon:
42/282-353
telefon:
42/282-353
Tevékenység rövid leírása:
Nyírbátorban, az Ady Endre utca 13. szám alatt található.

Elegáns kávézó és étterem, melyhez egy hangulatos terasz, sörkert is csatlakozik, ahol az árnyas fák alatt szabadtéri grillezésre, sütésre is van lehetőség.

A vasútállomással szemben található vendéglátóhely joggal lett kedvelt az igényes szórakozást, a figyelmes kiszolgálást, a finom falatokat és a jó ételeket kedvelők körében. A kiszolgálás gyors, a személyzet udvarias.

A kávézó és étterem vasárnap kivételével délelőtt 10-től este 10-ig várja a vendégeket, ahol naponta menükiszolgálás és igen gazdag étlapkínálat áll rendelkezésre. Jól teszi az is, aki esti programként választja a Liont, hiszen egzotikus koktélok, különleges italok mellett tölthet el kellemes órákat, kultúrált környezetben beszélgethet, pihenhet, miközben egy finom vacsorát is elfogyaszthat.

Rendezvényházunkban száznyolcvan fő ülhet itt le kényelmesen egyszerre. Lakodalmak, vállalati rendezvények, konferenciák és tudományos tanácskozások ideális és egyre kedveltebb helyszíne.

A Lion Cafe és Étteremből a menüt házhoz is kiszállítjuk, de megrendelésre az étlapról választott ételeket is adott címre visszük. Vállalatok étkeztetését is megoldjuk.

Bővebb információt honlapunkon talál, ehhez klikkeljen webcímünkre!

Valoker Bt.

Cím:
4300, Nyírbátor Ady Endre u. 13.
mobil:
20/952-1344
mobil:
20/952-1344

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.