Értékelje a céget!
47 találat 1 | 2 | 3 | 4 | 5

Megatherm Kft.

Cím:
2030, Érd Bajcsy-Zsilinszky út 135.
fax:
23/372-768
telefon:
23/372-768
Tevékenység rövid leírása:
A Megatherm Kft. létrejötte, 1990 óta folyamatosan az épületgépészeti szakkereskedelmi piac egyik főszereplője, egyike a kevés számú sikeres belföldi magán cégeknek.
Az egyre növekvő konkurenciaharcban cégünket előkelő pozíciójának elérésében és megtartásában a 13 évvel ezelőtt kialakított, és máig töretlenül alkalmazott négy üzletpolitikai alapelv segítette

Mofém Csaptelep Szaküzlet

Cím:
1181, Budapest Üllői u. 367.
telefon:
290-3083
:
290-3083

D-Stúdió Lakberendezés

Cím:
9022, Győr Tarcsay u. 21
fax:
96/618912
telefon:
96/618912
Tevékenység rövid leírása:
1997 óta foglalkozunk belsőépítészeti tervezéssel, lakberendezéssel, és tanácsadással. Az évek során alkalmunk volt sokféle megbízói igénnyel találkozni, hiszen munkáink közt szerepelnek lakás átalakítások, családi házak, vendéglátó-ipari egységek, irodák, közintézmények. A tervezés és az anyagválogatás során a fő szempontok, a funkcionalitás, esztétikum, harmónia. Ötleteinkkel, tanácsainkkal igyekszünk ezek figyelembevételével személyre szabott, kellemes környezetet kialakítani.

Az évek alatt szerzett tapasztalataink és a megbízói igények alapján bővítettük tevékenységeinket az építésztervezéssel, az értékesítéssel és a kulcsra kész kivitelezéssel.

Ahhoz, hogy a beköltözés után pár hónappal ne érezze úgy a tulajdonos, hogy "néhány dolgot másként csinált volna", érdemes már az építészeti tervezéssel átgondolni a belső terek kialakítását is. Tervrajzainkkal előre láthatóvá tesszük a helyiségeket, így nem kell felesleges és oda nem illő dolgokat megvenni, vagy kompromisszumokat kötni a berendezés során.
Stúdiónkban minden egy helyen megtalálható, ami a beköltözéshez szükséges: hideg-, meleg burkolatok, szaniterek, csaptelepek, lámpatestek, beltéri nyílászárók, bútorok, lakástextilek, kiegészítők. Tervezünk egyedi bútorokat, egyedi lámpatesteket, melyek legyártását is vállaljuk. Ezáltal nem kell hónapokig az üzleteket járni, hogy megtaláljuk a megfelelő darabokat.
Vállaljuk a szerkezet kész épületek kulcsra kész kivitelezését. Teljes körű szakipari kivitelezői csapattal rendelkezünk, megszervezzük a munkafolyamatot, és tervezői művezetést is biztosítunk. Ezzel is jelentős gondot tudunk levenni megbízóink válláról.

V-S Csoport 2000 Kft.

Cím:
2030, Érd Iparos u. 32.
telefon:
23/372-289
:
23/372-289
Tevékenység rövid leírása:
Rendkívüli választékban kínálunk fürdőszobafelszerelési cikkeket, szanitereket. Nálunk minden árfekvésben talál minőségi, igényes termékeket. Klikkeljen weblapunkra, tekintse meg bemutatónkat. Szeretettel várjuk bemutatótermünkben is.

Ponticsempe-mozaik Kft.

Cím:
2045, Törökbálint Torbágy u. 16
telefon:
23/33-04-14
fax:
23/33-04-14
Tevékenység rövid leírása:
A Ponti mint a minőségi burkolatok szakértője, az Ön lakását is egyedivé, különlegessé és otthonossá varázsolja, amelybe nap mint nap élmény hazatérni. A Ponti, olasz és spanyol magas minőségű csempe, járólap, mozaik és szaniterek széles választékával várja a kiszolgálásra is igényes vásárlókat.

Órási raktárkészletünk hetente frissül, így akár azonnal elviheti a több száz féle burkolólapból kiválasztott terméket. Importból, megrendelésre érkező termékeinknél a többnyire rövid (15-18 nap) határidőt igyekszünk napra pontosan tartani.
Tekintettel a cégünk által forgalmazott burkolólapok és fürdőszoba berendezések széles választékára, azt tanácsoljuk, hogy forduljon felkészült kollégáinkhoz, akik készségesen segítenek a választásban. Nálunk minden vásárló személyre szabott, szakszerű kiszolgálásban részesül.

Háromdimenziós ViSoft 3D tervezőprogramunk segítségével ügyfeleinknek virtuális látványterven előre megmutatjuk, hogy mutat majd saját lakásukban a kiválasztott burkolat.
Igényes, nehezebben kivitelezhető (pl. mozaik) burkolatokhoz a tervezés mellett helyszíni felmérést és "kulcsra kész" kivitelezést is vállalunk mozaik művészek bevonásával

PONTICSEMEP . MOZAIK. AMIT MÁSHOL NEM LÁTOTT!

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.