Értékelje a céget!
16 találat 1 | 2

Bácsalmási Agráripari Zrt.

Cím:
6430, Bácsalmás Backnang út 2.
mobil:
30/866-4644
telefon:
30/866-4644
Tevékenység rövid leírása:
A Társaság az 1949-50-es években alakult, akkor még állami gazdaságként működött, majd 1993-ban átalakult részvénytársasággá.

A Bácsalmási Agráripari ZRt. Bács-Kiskun megyében, az Észak-bácskai Löszhát és a Kiskunsági Homokhátság találkozásánál helyezkedik el. Méretére jellemző, hogy a két legtávolabb eső pontja mintegy 50 km-re van egymástól.

Az Rt. 4544 hektáron gazdálkodik, döntően mezőgazdasági tevékenységet folytat. A termelési érték felét a sertéshízlalás teszi ki, míg a másik 50 %-on a szarvasmarha ágazat és a növénytermesztés egyenlő arányban osztozik.

A növénytermesztésben meghatározó szerepet tölt be a vetőmag-előállítás, valamint a nagy létszámú állatállomány takarmány-szükségletének megtermelése.

Az állattenyésztésben a sertéstartás képviseli a legnagyobb volument, hiszen országosan is jelentős hízókibocsátás jellemzi (100.000 db hízó/év).

A tejelő szarvasmarhatartás extra minőségű termékét a tejipar kellően elismeri.

Széleskörű térségi integrációban folyik a mezőgazdasági bérmunka jellegű szolgáltatás és termeltetés.

A rendelkezésre álló termelési kapacitások, (termőföld, állattartó épületek, gépek, munkaeszközök, vetőmag és takarmánykeverő üzem) hatékony kihasználása lehetővé teszi a minőségi termelést, és az egyre szigorodó környezetvédelmi követelményeknek való megfelelést.

Systo Kft.

Cím:
1081, Budapest Rákóczi út 63.
telefon:
30/982-6929
:
30/982-6929
Tevékenység rövid leírása:
Az ország legismertebb szarvasmarha telepirányítási rendszere. Szarvasmarha tenyésztéssel, illetve bikasperma forgalmazásával foglalkozunk.

Kisszállási Rt.

Cím:
6421, Kisszállás Liget köz 1.
fax:
77/457-464
telefon:
77/457-464
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk tejtermékek gyártásával, szarvasmarha tenyésztéssel és gabonafélék nagykereskedelmével foglalkozik.

Agárdi Farm Kft.

Cím:
8111, Seregélyes Elza major
fax:
22/570-040
telefon:
22/570-040
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk állattenyésztéssel, növénytermesztéssel, földműveléssel foglalkozik.

Holstein Genetika Kft.

Cím:
1054, Budapest Podmaniczky tér 4.
e-mail:
info@holstein-genetika.hu
telefon:
info@holstein-genetika.hu
Tevékenység rövid leírása:
A Holstein Genetika Kft 1990 óta szolgálja a hazai szarvasmarha tenyésztés fejlődését. Partnereinkel közösen több mint egy évtizede azon dolgozunk, hogy a tejelő szarvasmarha tenyésztésben a világ élvonalához tartozzunk. Együttműködésük eredményeként ma már, mint az Európai Unió tagjai büszkék lehetünk arra, hogy a kitűzött célt elértük, és a Holstein Genetika Kft. ebben a munkában jelentős szerepet vállal.
Kínálatunkkal és szolgáltatásainkal elértük, hogy partnereink jó minőségben és jövedelmezően termeljenek.Saját munkánk során is az igényesség hívei vagyunk, ezért cégünknél bevezettük az ISO minősítést.
Tevékenységi körünket a kiváló minőségű bikasperma, a nagy hatékonyságú tőgyfertőtlenítők (Uddergold Platinum, Pregold, 4xla), valamint a probiotikumok (Tri termékcsalád) értékesítése jellemzi. Szakembereink igény esetén magas színvonalú szaktanácsadást nyújtanak tőgybiológiai és szaporodásbiológiai kérdésekben.

A tenyésztők számára nagy segítséget jelent a számítógépre alapozott korrektív párosítási szolgáltatásunk, ezt a programot széleskörűen végezzük megrendelőink megelégedésére.
A Holstein Genetika Kft. céljai között szerepel partnereink szakmai ismereteinek bővítése. Évente több tanulmányutat szervezünk úgy az Amerikai Egyesült Államokba mint Európa más országaiba. A legújabb tudományos ismeretek elsajátítása érdekében tanácskozásokat, szakmai összejöveteleket tartunk, amelyre előadóként külföldi kollegáinkat hívjuk meg. Az előadások anyagaiból szakmai kiadványt is készítünk, amely segít a megszerzett ismeretek elmélyülésében.

Cégünk munkatársai mindent megtesznek azért, hogy saját szakterületükön a legújabb ismeretekkel rendelkezzenek. Továbbképzéseken vesznek részt az Amerikai Egyesült Államokban, hogy a megszerzett tudással is gyarapítsák szakmai felkészültségüket.
Partnereink itéletei és az elmúlt évek gazdasági mutatói alapján büszkén mondhatjuk, hogy a Holstein Genetika Kft az egyik legsikeresebb működő szolgáltató vállalat hazánkban a szaporító anyagok és a tőgyfertőtlenítők piacán. Az elkövetkezendő évek során is igyekszünk az európai normáknak és a szakmai igényeknek megfelelően dolgozni, és szolgálni a hazai tejtermelés jövedelmezőségét.

Önökért dolgozunk!

Gödöllői Tangazdaság Rt.

Cím:
2173, Kartal Bartók B. u. 2-10.
telefon:
28/438-121
fax:
28/438-121

Holstein-fríz Tenyésztők Egyesülete

Cím:
1134, Budapest Lőportár u. 16.
fax:
412-5052
telefon:
412-5052
Tevékenység rövid leírása:
Egyesületünket 21 nagyüzem alapította mintegy 24.636 tehénnel.

Limousin Tenyésztők Egyesülete

Cím:
,
:
:
Tevékenység rövid leírása:
Az Egyesület a hazai limousin és a blonde d aquitaine fajtájú húsmarha tenyésztésének összefogására alakult meg.

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.