Értékelje a céget!
15 találat 1 | 2

Terrapark Fitness

Cím:
2040, Budaörs Távíró köz 2.
telefon:
23/428-176
mobil:
23/428-176
Tevékenység rövid leírása:
A terem megnyitására Budaörs irodaparkjában került sor. 2007 május 2-a óta látja ven-dégül a sportolni vágyókat.
A központ mintegy 600 m2 alapterületű, ahol helyet kapott egy 150 m2 - es aerobic terem, kondi terem, finn és infra sza-una,
szolárium, gőzkabin, masszázs és egy rendkívül jól felszerelt és folyamatosan bővülő vitamin bár, táplálék kiegészítők széles választékával.
A termet az olasz Panatta cég, illetve az amerikai Biotech cég Sports Art gépeivel rendeztük be, amely vezető szerepet tölt be a nemzetközi
és a hazai fitness piacon egyaránt, meg-bízhatósága emeli ki konkurensei közül.
Néhány éve hazánkban is teret nyert az a felfogás, amely a fejlett ipari országokban már gyakorlat, miszerint az íróasztalhoz vagy
számítógéphez kötött alkalmazottak természetes moz-gásigényét korszerű fitness termekben kell kielégíteni.
Tudományosan bizonyított tény, hogy a szellemi munkát végzők telje-sítőképessége nagyban csökken megfelelő fizikai terhelés hiányában.


A Terrapark Fitness Köz-pont /előtte Béres Alexandra Fitness/ megalakulása óta méltán élvezi a Magyarországon működő hazai és külföldi tulajdonú cégek bizalmát.
Vendégeink szabadidejük hasznos eltöltéséhez munkatár-sainktól minden segítséget megkapnak. Büszkék vagyunk arra, hogy az évek során fő tevékenységeink;
az aerobik, fitness, wellness, testépítés, erőemelés nem versenyszerű oktatása mellett bajnokokat is neveltünk ezekben a sportágakban.

Gold Skorpió Kft.

Cím:
1133, Budapest Pannónia u. 66. VI/2.
telefon:
30/560-3083
fax:
30/560-3083
Tevékenység rövid leírása:
Üdvözlöm!

Először is szeretném megköszönni, hogy megtisztelt bizalmával és meglátogatta honlapomat!
Remélem sokoldalú szolgáltatásaim közül valamelyik épp a segítségére lehet vagy megnyeri tetszését és igénybe veszi.
Magamról csak annyit, hogy 1967-ben születtem, sok mindent megpróbáltam, majd 1988 és 1998 között hivatásosként dolgoztam vezető beosztásban.
Ezt követően biztonsági szakemberként tevékenykedtem, miközben mint magánnyomozó egyre több és egyre érdekesebb ügyet kellett megoldanom.

Kreatív ember lévén olyan ügyeket is megoldottam, melyet akkoriban a tőlem ?nagyobbak? is visszadobtak, mondván ?halott ügy?.

A klasszikus magánnyomozói módszerek mellett bevetettem igen érdekes és ötletes megoldásokat. Észrevettem, hogy az embereknek mire van igényük, legalábbis mire lenne igényük ha lenne rá szolgáltatás.
Igenis szükségük van az embereknek arra, hogy hűtlenkedő párjuk leckét kapjon, féltékeny legyen és ismét haza találjon, hogy a zaklatókat leszereljük, figyelmüket eltereljük.
De sorolhatnám még a számtalan példát, hogy emberek között milyen problémák feszülnek, melyre sem jogi orvoslat sem rendőrségi apparátus nincs.

Kerestek föl tanácsadásért, hogy mit lehet tenni ha megszégyenítették és ezt szeretné visszaadni.

Sokan vagyunk úgy, hogy embertársaink bántanak és nem tudjuk, hogy miért, talán szórakoznak és élvezik a játékot.

Tennénk valamit, hogy leállítsuk de nem tudjuk, hogy mit és nincs is aki okos tanáccsal szolgálna.

De van, mert fölvállaltam ezeknek a problémáknak a kezelését és megoldását és ha kell vissza is csapunk természetesen törvényes keretek között.

Ezt az országban egyedülálló szolgáltatást 2003 nyarán indítottam el, természetesen a sajtó rögtön fölkapta és hivatásos bosszúállóként emlegettek és az irodámat bosszúálló irodára keresztelték. Sorban jelentek meg a cikkek és én is végig jártam a médiát a tévékben és rádiókban készült riportokkal és védtem meg a vállalkozásomat és magamat, hogy mi nem baseball ütős agresszorok vagyunk, hanem egy szakemberekből álló team, ezért nyugodt szívvel adtam és adom a mai napig is vállalkozásomhoz mind a nevemet, mind az arcomat.

Tudom tapasztalatból, hogy van fizetőképes kereslet arra, hogy emberek valakinek elmondhassák a problémáikat, hogy az a valaki meghallgassa őket és tanácsot is adjon ha kell, ha kell tudjon vele beszélgetni érdekes témákról, sőt ha kell menjen el vele moziba, színházba esetleg társkereső klubba.

A vállalkozásomnak ezt a részét egyszerűen csak ?társalgónak? hívom.
Nagyon sok ügyfelem ragaszkodik ahhoz, hogy a problémáinak a megoldása után is az ügyön dolgozó kollegával beszélgethessen, hogy az lelket öntsön bele.
Hivatásos társalgóink segítséget nyújthatnak szerelmi háromszög szenvedő alanyainak vagy társaságuk segíthet egyedülállóknak, hisz sokan csak azért nem járnak el otthonról, mert nincs barátjuk, így eleve elvágják magukat az újabb ismeretségtől.

Vállalkozásomnak ez a része - ez idáig - szintén egyedülálló Magyarországon, melyet különböző korú művelt és barátságos hosztok, ill. hoszteszek végeznek igény szerint.

Az egyik legkényesebb kérdés a magánnyomozás és azon belül is az ipari kémkedés,
annak felderítése és megakadályozása.
Az ilyen jellegű feladatok megoldására egy ?szuper csapatot? szerveztem, profi magánnyomozókkal és a legkiválóbb számítástechnikai szakemberekkel.

Erről bővebben a magánnyomozás címszó alatt.
Talán nem is untatnám tovább, így is megköszönöm, hogy szentelt néhány percet erre az oldalra, melyen ismertetem vállalkozásom néhány érdekes és egyedi szolgáltatását és remélem Önt, ill. Önöket is a megelégedett ügyfeleim táborában tudhatom majd.

Köszönettel
Marjay László

Vital Wellness

Cím:
,
:
:
Tevékenység rövid leírása:
A Vital Wellness Érden a Favágó utca 107-ben helyezkedik el, mintegy 1000 négyzetméteren, gyönyörű ősfás környezetben.
A Vital Wellness nem csupán a testi fittség megteremtését célozza, hanem a betegségek megelőzésére, a tökéletes közérzet megteremtésére helyezi a hangsúlyt, s mindezt felkészült oktatók, orvosok és személyi edzők folyamatos szakmai felügyelettel.
Nyitvatartás: H-P 7-22ig, Sz-V 9-20ig
Bővebb információért kérem kattintson weboldalunkra!

Völgy Fitness Kft.

Cím:
1222, Budapest Völgy u. 4-8.
telefon:
798- 5464
fax:
798- 5464
Tevékenység rövid leírása:
A Völgy Fitness 2009. október 1.-én nyitotta meg kapuit Budapesten, a 22.ik kerületben.
Az 550m... A Völgy Fitness 2009. október 1.-én nyitotta meg kapuit Budapesten, a 22.ik kerületben.
Az 550m2 3 szintes fitness és edző teremben gondosan karbantartott Atlas erőgépek, Technogym, és Life Fitness míg aerobik termünkben szinte valamennyi óratípus megtalálható (step, kondi, alakformáló és zsírégető óra, spinning, pilates, capoeira, dance step.) Cégünk nagy hangsúlyt fektet a folyamatos fejlődésre is.
A legnagyobb figyelmet a szakmai színvonal megtartása és fejlesztése mellett a pozitív emberi tényezők fontosságára helyezzük, így a Völgy Fitnessben valódi klubhangulat uralkodik. Barátságos légkör, kedves emberek és nem utolsósorban tisztaság jellemzi. Ide annak is érdemes ellátogatnia, aki egyszerűen csak jó társaságra vágyik. A klub rövid idő alatt óriási népszerűségre tett szert a környék lakói, diákjai és a közelben dolgozók körében.

Astoria Fitness

Cím:
1052, Budapest Károly krt 4.
telefon:
317-0452
:
317-0452
Tevékenység rövid leírása:
Egy bérlettel két edzőtermet látogathat! Valamennyi sportszolgáltatást és a szaunát is igénybe veheti, időkorlátozás nélkül! 1000 négyzetméteres új termünkben várjuk cégek dolgozóit, akár nagyobb létszámban is. Részükre 50% kedvezményt biztosítunk. Kitűnő közlekedési és parkolási lehetőségek!
Nyitvatartás: 6:30 - 23:00, hétvégén 21:00 óráig.

Power House Gym

Cím:
1134, Budapest Klapka u. 21.
telefon:
270-0327
telefon:
270-0327
Tevékenység rövid leírása:
500 nm-en kiválóan megközelíthető termünkbe várjuk a testüket szépíteni vágyókat. Teljeskörű szolgáltatásunk részét képezi az aerobic, a testépítés, a női torna, a zsírégető programok és személyes edző biztosítása is.

Buda Fitness Kft.

Cím:
1111, Budapest Bercsényi utca 12.
:
:
Tevékenység rövid leírása:
A két terem egyazon bérlettel és jegy vételével vehető igénybe. Szolgáltatásaink színvonala eléri a híres klubokét, az áraink pedig azok fele. Buda Fitness a legjobb fitness.

Delta Body & Fitness Club

Cím:
8600, Siófok Galeriuss u. 20.
telefon:
84/315-905
:
84/315-905
Tevékenység rövid leírása:
Légkondícionált teremben személyi edzővel és étkezési tanácsadássasl várjuk az egészséges életmódot kedvelő hölgyeket, urakat.

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.