Értékelje a céget!
128 találat 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13

DigiSoft Bt.

Cím:
1172, Budapest Hártya utca 46.
telefon:
30/9249-682
telefon:
30/9249-682
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk 2000 óta kizárólag a számítástechnikával, és azon belül is egy kisebb területtel foglalkozik. Főbb érdeklődési területünk a Linux operációs rendszer, leginkább Linux alapú szerverek telepítése. Vállaljuk továbbá számítógépes hálózatok kiépítését, karbantartását, felügyeletét. Kis létszámú csapatunk miatt - mely időnként külső segítséggel is dolgozik - ideális szerződési feltételeket tudunk nyújtani kis- és középvállalatoknak. Az alábbi területeken tudunk technikai segítséget nyújtani: számítógépek összeszerelése, javítása, vírusírtás, adatmentés, archiválás, Linux és Windows operációs rendszerek telepítése, felügyelete, karbantartása, hálózati rendszerek kiépítése, honlapok készítése, rendszergazdai tevékenységek ellátása, valamint igény szerinti számítástechnikai feladatok megoldása.

BESZT Kft.

Cím:
8200, Veszprém Stadion köz 5.
telefon:
88/578-921
e-mail:
88/578-921
Tevékenység rövid leírása:
Társaságunk 1991. május 2-án alakult 6 fő tulajdonossal, akik korábban is együtt dolgoztunk, a jelenlegi BAKONYKARSZT Rt. (jogelődje: Veszprém Megyei Víz- és Csatornamű Vállalat) Beruházási Osztályán.
A tulajdonosok mindegyike magyar állampolgár.
Korábbi tevékenységünkben főként vízellátás, gázellátás, szennyvízcsatornázás és szennyvíztisztítás területén megfelelő műszaki-gazdasági tapasztalatot szerezve vállalkoztunk a BESZT Kft. Beruházó, Szolgáltató, Tervező Vállalkozás megalapítására.
Tevékenységi körünket a tagság végzettségének, szakmai jogosultságának, gyakorlati tapasztalatainak megfelelően határoztuk meg az alábbiak szerinti szakágakban a tervezési, lebonyolítási és műszaki ellenőrzési feladatokat illetően:

-Szennyvíz- és csapadékcsatorna hálózat, szennyvíztisztító telep
-Ivóvízhálózat és vízmű telepek,
-Felszíni vízelvezetés, vízrendezés
-Út és parképítés
-Gázellátó hálózatok
-Villamos energiaellátás, irányítástechnika
-Közműberuházásokhoz kapcsolódó magasépítés

Alkalmazott állományt a vállalt feladatoknak megfelelően alakítottuk ki, átlaglétszámunk 16 fő.
Létszámunkból 7 fő mérnök, 2 fő technikus, 4 fő szerkesztő, műszaki rajzoló, 1 fő adminisztrátor.

Teszt Szövetkezet

Cím:
2120, Dunakeszi Kincsem u.2.
telefon:
27/543-815
e-mail:
27/543-815
Tevékenység rövid leírása:
Cégünket 1987. március 11-i bejegyzési dátummal alapította 15 fő magánszemély
Alaptevékenységünk erősáramú tervezés és helyszíni kivitelezés volt, melyekkel bányaüzemekben, áramszolgáltató vállalatoknál és ipari üzemekben kaptunk munkát. Az évek során létszámunk és tevékenységi köreink száma folyamatosan nőtt, szakmai felkészültségünk elismeréseként pedig 2003 megszereztük a TÜV NORB-KTI Kft.- től az ISO 9001/2000 minőségbiztosítási rendszer bevezetéséről szóló tanúsítványt.

Verger Bt.

Cím:
8900, Zalaegerszeg Dísz tér 5
telefon:
(92) 311-805
fax:
(92) 311-805
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk 1979. óta muködik a banki biztonságtechnika területén. Üzletpolitikánk kiinduló pontja, hogy az üzletfelekkel együtt gondolkodva valósitsuk meg korszerű biztonságos és gazdaságos megoldásokat. A felhasz-nálói igények pontos kielégítésével megbízható hosszú távú partneri kapcsolatokat alakitottunk ki. Az értékek mechanikai védelmére szolgáló berendezések (páncélszekrények, irattárolók, adatvédelmi széfek, pénztári kasszaszekrények) mellett belépteto rendszerek, pénzszámlálók,- ellenorzo berendezések, számítógépes rendszerek is szerepelnek termékválasztékunkban.
Megrendelőnk kérésére rendszertervet, megvalósíthatósági tanulmányt, kiviteli tervet készítünk. Az általunk forgalmazott eszközök telepítését, üzembehelyezésést, garanciális és garanciaidon túli szervizelését, karbantartását saját szervizrészlegünk végzi.

Solar Set Kft.

Cím:
1133, Budapest Kárpát u.20
telefon:
320-6098
telefon:
320-6098
Tevékenység rövid leírása:
A legjobb választás nap helyett. A Philips szoláriumcsövek kizárólagos magyarországi forgalmazója.

New-Adó-Art Kft.

Cím:
6400, Kiskunhalas Zsigray J. u. 15.
telefon:
Tel.:06-30/289-4868\x0D\x0AFax:06-77/521-491\x0D\x0A
:
Tel.:06-30/289-4868\x0D\x0AFax:06-77/521-491\x0D\x0A
Tevékenység rövid leírása:
Számviteli könyvizsgálói és könyviteli szolgáltatás, adótanácsadás.

Red-Scorpions Cégcsoport

Cím:
5100, Jászberény Ady Endre út 37.
telefon:
57/407-747
e-mail:
57/407-747
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk azt a célt tűzte ki maga elé, hogy a hazai piacon korszerű, magas színvonalú szolgáltatással elégítse ki partnerei igényeit.

Szolgáltatásaink:
-biztonságtechnika, személyvédelem, távfelügyelet, vagyonvédelem,
-élőerős őrzés, értékszállítás, értesítési szolgálat, járőrszolgálat, kivonuló szolgálat, objektumőrzés, pénzszállítás, rendezvénybiztosítás, riasztás felügyelet, telephely őrzés, vagyonőr szolgáltatás, vagyonvédelmi rendszer karbantartás, vagyonvédelmi rendszer telepítés, vagyonvédelmi rendszer tervezés,
-biztonsági tevékenység (építkezési terület, iroda őrzése, porta-, járőrszolgálat felállítása, üzemeltetése, személy- és vagyonvédelmi szolgáltatás elvégzése),
-sportrendezvény, stadion őrzése, biztosítása,
-takarítási szolgáltatás (magánszemély, gazdasági társaságok irodáinak, üzemeinek teljes körű takarítása),
-komplex objektumvédelmi, biztonsági őrtevékenység (adott esetben fegyveres, valamint kutyás őrszolgálat, recepciós szolgálat).

Regionális Fejlesztési Holding ZRt.

Cím:
8230, Balatonfüred Zsigmond u. 2.
e-mail:
regingrt@regingrt.hu
fax:
regingrt@regingrt.hu
Tevékenység rövid leírása:
A Regionális Fejlesztési Holding és cégcsoportja legfontosabb célja, hogy elosegítse a térségi gazdaságfejlesztést, szerkezetváltást és versenyképességet oly módon, hogy a kormányzat és a területfejlesztés állami szereploi által elindítani és irányítani kívánt európai uniós és hazai fejlesztési programok, akciók generálását, lebonyolítását, átmeneti elofinanszírozását, szükséges képzés bonyolítását, megvalósítását és helyszíni ellenorzését végzi.
További cél az együttmuködés a területfejlesztési és vállalkozásfejlesztési intézményekkel a versenyképes és sikeres Magyarországért. Szolgáltató-vállalkozóként, elsosorban regionális társaságai és pénzügyi vállalkozásain keresztül részvétel az adott régió és kistérség önkormányzati és kisvállalkozói szektor hálózatos kiszolgálásában. Kistérségi szinten koordinatív szerep, önkormányzati projekttársaságok alapításával valamint forrásbevonás és közvetítés révén, esetlegesen, munkaszervezeti feladatok átvállalásával
A Holding a kormányprogramban, az ágazati és regionális fejlesztési tervekben és a Nemzeti Fejlesztési Tervben megfogalmazott célrendszerrel összhangban dolgozik. Stratégiai piaci együttmuködést alakított ki a MFB-vel, a Hitelgarancia Zrt-vel és a Corvinus Rt-vel közös társaságai muködtetésében és termékeik közvetítésében.
Bővebb információért kérem kattintson weboldalunkra!

Mayer & Mayer Kft. - Budapest

Cím:
1191, Budapest Hunyadi u. 10-14. A/2.
telefon:
280-1909
telefon:
280-1909
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk, a Mayer & Mayer Kft. táskák forgalmazásával foglalkozik. Vállalunk céges feliratozást, és profilunkba tartozik még vasszerkezetek forgalmazása is. Megrendelőink és vásárlóink igényéhez mérten minőségi munkát nyújtunk. Mottónk: az övtáskától az utazótáskáig nálunk mindent megtalál!

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2016 NetProdukt Hungary Kft.
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, Rt, Zrt. kereső.