Értékelje a céget!
54 találat 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6

Lop-Stop Kft.

Cím:
7400, Kaposvár Rákóczi tér 9-11.
fax:
82/510-019
telefon:
82/510-019
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk biztonsági rendszerek tervezésével, telepítésével, karbantartásával foglalkozik. Ingyenes helyszíni felméréssel, árajánlat készítéssel várjuk megrendelőinket.

ACIS Benzinkúttechnika Kft.

Cím:
2040, Budaörs Gyár u. 2.
telefon:
23/503-960
fax:
23/503-960
Tevékenység rövid leírása:
Az ACIS Benzinkúttechnika Kft., illetve jogelődje 1991. óta állandó bővülő vevőkörrel van jelen a magyar töltőállomás - és technológia - szerelési piacon.

Amint az (Advanced Construction & Industrial Services) elnevezés is mutatja, cégünk mindig élen járt a különböző technikai újdonságok behozatalában, meghonosításában, a nyomott rendszerű üzemanyag ellátástól, a flexibilis vezetéképítési rendszerek (Brugg, muanyag) bevezetésén át, a gépjármű felismerő, illetve szennyvíz technológiai rendszerekig. Az utóbbi években önálló szakággá vált az ipari technológiai vezetékek, berendezések szerelése és a speciális szerelési igényű vízköddel oltó nagynyomású rendszerek szerelése.

A szervezet a legkorszerűbb technikával áll a technológiai és épületszerviz rendelkezésére.

Töltőállomás építés
Üzemanyag technológiai szerelés
Töltő és azonosító elektronika, beleértve a készpénzzel vagy kártyával történő kezelő nélküli tankolást
Ipari technológiai szerelés
Szervíz
Autómosók
Olajfogók értékesítése
Szennyvíztisztítás
Acélszerkezet építés
Tűzoltó rendszerek szerelése
A cég fő profilja a töltőállomások építése, szerelése (kulcsrakészen is), karbantartása és az ott található műszaki berendezések beszállítása, üzembe helyezése.

A cég ügyfelei nemcsak az olajtársaságok és magán töltőállomások, hanem a közlekedési vállalatok, hadsereg, ipari üzemek, kőolajtermék tároló telepek részére állunk rendelkezésre ilyen, illetve hasonló tevékenységgel. Ezen kívül acélszerkezetek gyártásával és szerelésével is foglalkozunk, és technológiai gépészeti tevékenységünket is kiterjesztettük.. NATO beszállítói minősítést szereztünk.

A céget 2000 júliusában a német anyacég a menedzsmentnek eladta, a németországi nehéz helyzetre tekintettel. A cég nemzetközi jellegét továbbra is megőrizte résztulajdonosa az egykori RAAB KARCHER tulajdont kivásárolt országok közül a Cseh, Orosz, Osztrák és Szlovák cégek szövetséget jelképező osztrák ACIS UNION GmbH-nak, amely szükség esetén egységes fellépést biztosíthat vevői igény esetén. (Ez nem jelent a cégek között tulajdonosi kapcsolatot.)

Az ACIS Benzinkúttechnika Kft. önállósodása után, bővítette tevékenységi körét és növelte árbevételét ? pl. az 1998 évi 1130 milliós árbevétel 2002-re megduplázódott, a foglalkoztatottak száma elérte a 100 főt., majd a NATO és SAMSUNG megbízásoknak köszönhetően 2005-ben 4 milliárd forint főlé emelkedett, ami a további években az ehhez közeli értéken ingadozott.

A céget kevéssé hierarchikus ?lean organisation? jellemzi. A két ügyvezető a vállalkozási igazgató és műszaki főmérnök felügyelete alatt 6 részlegvezető irányítja a termelést. A napi munkát a teljes logisztikai vertikumot magába foglaló anyaggazdálkodási részleg és pénzügyi részleg segíti.

A cég üzletpolitikájában a vevői megelégedettség növelése - a nyereségesség megtartása mellett - a vezérlő elv. Ennek érdekében is vezetettük be és tanúsítottuk a minőségbiztosítási rendszerünket (ISO 9002, 1997-ben) és Környezet Irányítási Rendszerünket (ISO 14001, 2000-ben), továbbá a munka és egészségvédelmi irányítási rendszert is bevezettünk (ISO 18001) melyet 2004 tavaszán tanúsíttatunk, és később integráltuk az irányítási rendszereket.

Szolgáltató cég lévén legfőbb értékteremtő erőnk dolgozóink szakképzettsége és elkötelezettsége, ez jelenthet versenyelőnyt a mai gazdasági körülmények között. Így külön gondot fordítunk munkatársaink teljesítményorientált bérezése mellett állandó szakmai és nemcsak kifejezetten szakmai továbbképzésükre.

A cég és vezetése mindig nyitott volt új területeken való tevékenységre, így végzünk egyre több munkát az ipar, a közlekedési vállalatok, sőt a telekommunikáció területén is.

2001-óta részt vettünk a SAMSUNG Gödön épült gyárában mindhárom ütem technológiai csővezeték-, és szennyvíz-technológiai szerelésének végzésében és 2008-ban a szlovákiai Nagyszombaton épült üzem építésében is részt vettünk.

A cég stabil, bőséges hitelkeret áll a működési finanszírozása illetve bankgaranciák nyújtására, illetve a képződött nyereség nagy részét a cégvezetés a vállalkozás a fejlesztésre fordítja, így a változatlan hitellehetőséget szükség esetén beruházásra, illetve tevékenységek előfinanszírozására tudja fordítani.

A töltőállomások technológiai építésében piacvezetők vagyunk, ez egészül ki a saját erőből végzett elektromos szerelés, és acélszerkezet szerelési munkákkal (előtető). Időről-időre építünk fővállalkozásban is töltőállomásokat. A feladatok nagymértékű növekedése esetén a rugalmas bővítés lehetősége mind személyi, mind anyagi oldalon fennáll. Technológiai szerelést az összes Magyarországon működő illetve működött olajtársaság számára végeztünk már.

A szerviz részleg létszámban és felkészültségben is folyamatosan bővül, jelenleg a kint fizetős töltő automaták szervizét kell bővítsük a növekedő feladatok miatt. A cég létszámának a felét 70 főt foglalkoztat a szervíz.

1992 óta a teljes OMV hálózatot, és 2001 óta nemcsak a technológiát, hanem a teljes töltőállomást, az épület karbantartással együtt, 2002 május óta ún. Call Centert üzemeltetve. A JET-Conoco hálózat gondozása 1993 óta (kezdettől) a feladatunk, és azt LUKOIL színekben is folytattuk. Az AGIP által átvett ESSO hálózat technológiai karbantartását folyamatosan végezzük. 2003 óta végezzük a dunántúli MOL töltőállomás hálózat karbantartását,javítását. 2000. évtől kezdően folyamatosan korszerűsítjük az ország szinte valamennyi VOLÁN és VOLÁNBUSZ telephelyének üzemanyag technológiáját, esetenként a legkorszerűbb gépjármű-felismerő rendszerrel. 2003-2009 között végeztük a MÁV üzemanyagtöltők korszerűsítését, ahol mind az informatikai, mind a technológiai szerelési munkáknál meghatározó szerepünk van. E rendszer iránt a szomszédos országok vasúttársaságai is nagy érdeklődést tanúsítanak, és Szlovákiába már szállítottunk is, az általunk fejlesztett berendezésből.

1999 óta szállítottuk nagy számban GSM átjátszó tornyok acél szerkezeteit a NOKIA, majd a VODAFONE részére. Kereskedelmi részleg már nemcsak a töltőállomások műszaki berendezéseinek eladásával foglalkozik, hanem az olajos csapadékvizek tisztításához szükséges olajfogók eladásánál is jelentős piaci részesedést szerzett.Nagy tapasztalattal rendelkező kereskedők foglalkoznak a tankoló automaták minden fajtájának és a különböző autómosó berendezések eladásával.

2005 óta tervezzük és szereljük a FOGTEC cég nagynyomású vízköddel oltó berendezéseinek vezeték rendszerét, először Olaszországban, majd Madridban és Moszkvában hosszabb alagutakban. 2008-2009-ben több kisebb rendszernél szereltük a rendszert, és a 4-es METRO és annak garázsa az eddigi legnagyabb volumenű megbízásunk ebben a szakágban, ahol a német cég a beszállítónk.

A magyar ACIS tulajdonosi köre vállalta az ACIS cégcsoport a dél illetve dél-kelet felé történő kiterjesztését. 2004-től vagyunk többségi tulajdonosok az ACIS Petrolservice srl romániai cégben és az addig stagnáló kis cég lendületes fejlődésnek indult 2008-ra 7 millió EUR árbevételt több, mint 100 alkalmazottal elérve. A 2006-ban alapított szerbiai leányvállalatunk 2008-tól szervizeli a MOL teljes hálózatát, és indult fejlődésnek. A 2007-ben Horvátországban bejegyzett cég még nem ért el üzleti sikereket, azonban a 2009 nyarán alapított Bosznia és Hercegovina területét lefedő ACIS BiH már állandó megbízás állománnyal rendelkezik az ENERGOPETROL-tól és az OMV-től.

Infowave Számítástechnikai Bt.

Cím:
2132, Göd Vasút u. 19.
telefon:
20/942-2777
:
20/942-2777
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk informatikai, telekommunikációs és biztonságtechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével foglalkozik.

Lindab Kft

Cím:
,
:
:
Tevékenység rövid leírása:
A Lindab egy nemzetközi cégcsoport, amely magas minőségű légtechnikai rendszerekhez és könnyűszerkezetes épületekhez fejleszt, gyárt és értékesít termékeket és összetett megoldásokat.

A Lindab termékeket a magas minőség, könnyű szerelhetőség, az energiaforrások hatékony kihasználása, környezetvédelmi tudatosság és a magas színvonalú szolgáltatás jellemzi. Ez már önmagában is értéket teremt az ügyfelek számára.

A Lindab cégcsoport forgalma 2014-ben 7 003 millió svéd korona volt, amelyet 32 ország, hozzávetőleg 4 600 dolgozója valósított meg. Két fő piaci szegmensen dolgozunk: az egyik az ipari, amely az értékesítések 80 százalékát teszi ki, és a lakossági építőipari piac, amely az értékesítések 20 százalékát teszi ki. A teljes 2014-es értékesítés földrajzi megoszlása: Skandinávia ? 46%, Közép- és Kelet-Európa, valamint korábbi szovjet tagállamok ? 21%, Nyugat-Európa ? 30%, egyéb piacok ? 3%.

A Lindab tőzsdére bevezetett cég, a stockholmi OMX skandináv tőzsdén tartják nyilván. További tájékoztatás a www.lindabgroup.com oldalon található.

Fittich Rendszertechnika Kft.

Cím:
1138, Budapest Népfürdő u. 17/E.
fax:
1-465-0501
telefon:
1-465-0501

SAFETREND Kft.

Cím:
8000, Székesfehérvár Kertalja utca 21.
telefon:
22/300-676
fax:
22/300-676
Tevékenység rövid leírása:
A vagyonvédelem és a biztonságtechnika személyes kontaktusra épülő, bizalmi szakma.
A megrendelő számára fontos, hogy találjon egy céget, mely a lehető legszélesebb szolgáltatási skálát nyújtja számára, a legmagasabb szakmai színvonalon.
A Safetrend Kft és jogelődje, 1993-óta áll ügyfelei rendelkezésre.
Kihasználva a kis szervezet nyújtotta előnyöket, képesek vagyunk dinamikusan változni, átalakulni, rugalmasan megszervezni a munkát, a megrendelő igényeinek megfelelően.
A feladat orientált társcégeinkkel, az anyagbeszállítást kivéve, alvállalkozó nélkül végzünk el minden vagyonvédelemmel kapcsolatos feladatot.
Szakembereink kiválasztásánál elengedhetetlen feltétel a feddhetetlen előélet, szakmai végzettség és a vagyonvédelmi munkában való jártasság.
Munkatársaink kiválasztása hosszú, több hónapos gyakorlati-elméleti tesztelési folyamat eredménye; így biztosítjuk cégünk kiváló szakmai színvonalát.
A Safetrend Kft. 1998 év végén megállapodásokat kötött a vagyonvédelmi piacon meghatározó szerepet betöltő világcégekkel, így termékeik forgalmazása mellett vállaljuk és megfelelünk a magas szintű minőségi és szolgáltatási követelményeiknek.
Tagság: Vagyonvédelmi Kamara
Éves bevétel: 54,62M (2007), 50,81M (2006), 81,95M (2005), 112,42M (2004), 80,32M (2003), 80,178M (2002), 90M (2000).

INTEP Villamosipari Generálkivitelező Kft.

H-Safes Rt.

Cím:
2119, Pécel Határ út 3.
fax:
28/453-940
telefon:
28/453-940

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018 Tudakozó Rendszer Kft.
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.