Értékelje a céget!
42 találat 1 | 2 | 3 | 4 | 5

Kőröstej Kft.

Cím:
2750, Nagykőrös Pótharaszti út 6
telefon:
(53) 35 10 45
telefon:
(53) 35 10 45
Tevékenység rövid leírása:
A Caravanes vállalatcsoport termelő egysége, a Kőröstej Kft, mint az első magyar privatizált sajtüzem 1992 ?ben került a cég tulajdonába. Az akkor még Nagykőrösön működő üzem az ottani mostoha körülmények ellenére hamarosan az export cégek élvonalába került több ezer tonna sajt elsősorban az arab piacokra történő kiszállításával.
A változó külső és belső körülmények és követelmények rövid időn belül világossá tették, hogy fejlesztésre, az Európai Unióban előírt feltételek megteremtésére elengedhetetlenül és rövid időn belül szükség lesz, ezért megvásárlásra került 2000-ben a kőröstetétleni üzem .
A cég fő profilja a Kaskaval-Hajdú, Haloum, Trappista, Edam és Krémfehér sajtok gyártása és exportja. Naponta rakodnak kamionok és konténerek elsősorban továbbra is arab úticéllal, szinte valamennyi arab országba elkerülnek a magyar sajtok: Szaudi, Libanon, Jordánia, Kuwait, az Arab Emírségek, Jemen, Irak cégei taroznak a vevők körébe.
Az elért eredmények ellenére nincs megállás, a folyamatos fejlesztés, bővítés nem került le a napirendről, a megtermelt nyereség folyamatosan a további bővülésre és modernizálásra, egy magasabb szintű termék struktúra kialakítására szolgál.
Ezért csatlakozhatott a közelmúltban a vállalatcsoporthoz a jó nevű hajdúböszörményi sajtüzem, ahol a félkemény sajtok gyártásának sok évtizedes hagyománya volt már.
A technikai fejlesztésekkel párhuzamosan meg kellett oldani a sajtgyártás melléktermékének, a savónak a tárolását is. A kezelés környezetet terhelő megoldásai helyett, a savó értékes fehérje anyagainak a kivonása történik.

Cégjegyzékszám: 13-09-064316
Tevékenységek: Tejipari termelés és nagykereskedelem; sajtgyártás
TEÁOR: 1051´08 Tejtermék gyártása
Alapítás éve: 1991
Export: Közel-Kelet

Gea Westfalia Separator Hungária kft.

Cím:
2040, Budaörs Malomkő u. 7.
e-mail:
info@westfalia-separator.hu
telefon:
info@westfalia-separator.hu
Tevékenység rövid leírása:
Több mint 60 év tapasztalat és több mint 1000 szeparátor a borgyártásban.

Westfalia Separator
Magyarország Kft.
Malomkő utca 7/A
2040 Budaőrs, Hungary
Phone: +36/ 23 427 830
Fax: +36/ 23 427 839
info@westfalia-separator.hu

Az egész világ a globalizációról beszél napjainkban - a Westfalia Separator számára ez már évtizedek óta realitás. Akár Európa, Amerika, Ázsia, Afrika vagy Ausztrália- a Westfalia Separator biztosan a legmagasabb szintű szolgáltatást nyújtja partnereinek. A globális jelenlétet több mint 50 cégünk és további 60 országban a képviselőink biztosítják

Gasztro-Kopasz Vállalkozás

Cím:
8200, Veszprém telephely
telefon:
88/413-321
:
88/413-321

Jásztej Rt.

Cím:
5130, Jászapáti Juhász Máté u. 3.
e-mail:
jasztej@invitel.hu
telefon:
jasztej@invitel.hu
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk a tejipar területén tevékenykedik.

Aranykocsi Zrt.

Cím:
2898, Kocs Kossuth L. u. 1.
fax:
34/471-246
telefon:
34/471-246

Cheezio Kft.

Cím:
1133, Budapest Esztergomi út 12.
telefon:
350-0455
fax:
350-0455

Danone Tejtermékgyártó és Forgalmazó Kft.

Cím:
1106, Budapest Keresztúri u 210.
fax:
1/432-2878
telefon:
1/432-2878
Tevékenység rövid leírása:
A mindössze 35 éves múltra visszatekintő Danone Csoport a világ hetedik, Európa harmadik legnagyobb élelmiszergyártó cége. A világ 120 országában 148 termelőüzemmel rendelkező és 86,657 főt foglalkoztató csoport világelső a friss tejtermékek (Danone, Galbani) és az édes kekszek piacán (Danone, Lu) és második a palackozott ásványvizek forgalmazásában (Evian, Volvic). A Danone Csoport három fő üzletágra épít: a friss tejtermék, a keksz valamint az ásványviz divíziókra.

Abaújtej Közös Vállalat

Cím:
3849, Forró Kakastanya
:
:
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk tejipari termékek feldolgozásával és értékesítésével foglalkozik.
Az Abaújtej Közös Vállalat 1991. január 1-étől működik. Az Abaújtej Közös Vállalt tulajdonosa:- Agrárcenter Rt. Encs, Bem J. u. 5.
A Közös Vállalat fő tevékenysége a tejfelvásárlás - feldolgozás, a saját előállítású és társüzemi termékek értékesítése. A társaság a termékek előállításához szükséges alapanyagot a Hernád völgyében lévő tejtermelő gazdaságoktól vásárolja extra minőségben. A felvásárolt mennyiség éves szinten mintegy 11 millió liter tej, melyet 50.000 liter/nap kapacitású feldolgozó üzemében dolgoz fel napi tejtermékké, az 1998 óta működő -jelenleg megújított- ISO 9001:2000 minőségbiztosítási rendszer és HACCP élelmiszerbiztonsági rendszer működtetésével.
Termékeiket Borsod-Abaúj-Zemplén megyében valamint Budapesten és környékén értékesíti a Forrón és Miskolcon lévő bázisközpontjairól.
Kereskedelmi bolthálózatokon túl jelentős vevőink a közintézmények (kórházak, iskolák, konyhák).

ERU Hungária Kft.

Cím:
,
:
:
Tevékenység rövid leírása:
Az ERU Hungária a hagyományos Camping tömlős és Mackó sajt minőségének fejlesztése mellett, új termékekkel is jelentkezett az évek során a hazai piacon, úgy mint pl. a Servitas vagy Flamenquito márkanevű sajtok, melyek a magyar sajtok ízvilágához nagyon hasonló holland recepturájú termékeket képviselik a cég portfoliójában. A folyamatos fejlesztések eredményeként a hagyományos régi termékek is megújultak, és megjelentek a hazai áruházak polcain a Camping márka szeletelt és kördoboz variációi is. A Margaréta fantázia nevű termék csökkentett koleszterin tartalmú és könnyebben emészthető zsírjaival és különleges ízvilágával gazdagítja a hazai sajtok választékát. Az ERU Hungária Kft. a mai napig elől jár a fejlesztésekben. Nemrégiben új, tetszetős csomagolást kaptak a termékek, a fogyasztói igények folyamatos vizsgálata eredményeként pedig beltartalmukban is jobban igazodnak a megváltozott igényekhez, ízletesebbé, lágyabbá, könnyebben kenhetővé váltak. Szintén az igények változásához alkalmazkodva fejlesztettük ki az újonnan megjelent tégelyes kiszerelésű Camping sajtot, és a Camping Vitál szendvicskrémet is. Az ERU sajtjai természetes és kiváló minőségű alapanyaguknak köszönhetően egészségesek és ízletesek, és mindezek mellett hosszú élettartamúak. Széles körben ismert és kedvelt termékekről van szó, mely a mai háztartásokban már nélkülözhetetlen.

Tetra Pak Hungária Rt.

Cím:
2040, Budaörs Gyártelep Hrsz. 10305
:
:
Tevékenység rövid leírása:
A Tetra Pak komplett feldolgozó, csomagoló és elosztó rendszereket fejleszt ki, gyárt és értékesít folyékony élelmiszerekhez. A legfontosabb ezek közül a tej, a gyümölcslé és az egyéb, gyümölcs alapú italok.

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.