Értékelje a céget!
127 találat 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13

Hungarospa Hajdúszoboszlói Gyógyfürdő és Egészségturisztikai Zrt.

Cím:
4200, Hajdúszoboszló Szent István park 1-3.
telefon:
52/558-558
fax:
52/558-558
Tevékenység rövid leírása:
Az egykor államosított szoboszlói termálkutak visszakerültek jogos birtokosukhoz. A képviselő-testület még 1995-ben egyöntetűen határozott visszavásárlásukról! 1996-tól napjainkig egy hatalmas megújulási folyamat zajlott le a Hajdúszoboszlói Gyógyfürdőben, ugyanis ekkor indította el a cég menedzsmentje és a tulajdonos Hajdúszoboszlói Önkormányzat eredetileg 8 évre tervezett fejlesztési programját: 1996-ban megnyitotta kapuit fürdőnk gyógyszanatóriuma a Hotel Thermál Terápia , melyhez hamarosan saját kis fürdőépületet emeltek.
A Délibáb és a Silver Hotelben egy-egy új terápia üzemeltetését vette át a fürdő, melyek a gyógykezelések további bővítését tették lehetővé.
1998 karácsonyán elkészült az új, modern termálfürdő-épület; melyre méltán lehetünk büszkék. Phare támogatással 2000-ben Magyarországon elsoként létesült vizi szórakoztató központ, az Aquapark.
Ezt követoen a Széchenyi terv jóvoltából egy 2,5 milliárdos beruház zajlott le 2001-2002 évben, melynek során teljesen megújult a stand, bővült az Aquapark, a kádfürdő épületének emeleti részén új kezelőhelyiségeket alakítottunk ki, ezzel bővítve gyógykapacitásunkat, az uszodában új tanmedence, gyógymedencék és szauna létesült, végül 2002 őszére megszépült a termálfürdő csarnoka.
A leglátványosabb fejlesztések a strandfürdőben történtek, hiszen azon túl, hogy megújult az infrastruktúra, új, az európai normáknak megfelelő medencék épültek, köztük egy Európában egyedülálló óriásmedence, a mediterrán tengerpart különböző látványelemekkel.
Fejlesztéseink eredményeképpen nálunk minden korosztály számára megteremtődtek a feltételek, akár szórakozni, felfrissülni vagy gyógyulni vágyik.

2003 őszén a tulajdonos Önkormányzat pályázatot nyújtott be a PHARE-előcsatlakozási alapra. Ennek keretében több, mint egymilliárd forint értékű beruházás kezdődött meg a József Attila utcai Hotel Termál Terápia és környezetének fejlesztésére 2004 év végén. 2005 július végén megnyithatta kapuját az újjá varázsolt háromcsillagos Hungarospa Thermal Hotel.

2004-ben több mint ezer négyzetméteres, modern gépsorokkal felszerelt új ásványvíz palackozóüzemet alakítottunk ki . A beruházás értéke 150 millió forint volt.

Melczer Hotel Várkastély

Cím:
3899, Kéked Melczer Várkastély Fő út 21.
fax:
46/588-567
telefon:
46/588-567
Tevékenység rövid leírása:
A Hotel Melczer Várkastély a Zemplén nyugati régiójában, Kékeden található, Kassától 40 km-re.
Ha Budapest felől szeretnénk megközelíteni ezt az erdei-hegyi gyöngyszemet, akkor Miskolc után a 3-as főúton kell Hidasnémeti, majd Zsujta irányába fordulni.
Nyíregyháza irányából a Sátoraljaújhely - Hollóháza útvonal a legideálisabb az autóval közlekedők számára.
A Hotel Melczer Várkastély a XVII. században épült, de az 1990-es években felújított Kastély megőrizte rusztikus hangulatát.
A XXI. század rohanó éveiben érdemes megállni egyszer-egyszer és visszatekinteni a múltba, emlékezni a letűnt korokra, így lelassítva a mindennapi mókuskerék gyors forgását.
A Hotel Melczer Várkastély ideális a családi hosszúhétvége eltöltésére, mert így egy néhány napot az egész család együtt tud tölteni, anélkül, hogy a szülőknek dolgozni, a gyerekeknek óvodába ? iskolába kellene rohanniuk.
A Kastély 78 m2 -es lakosztályai lehetővé teszik, hogy az egész család egy szobában, mégis kényelmesen tudjon pihenni. Lehetősége van a Kedves Vendégeknek 2 és 3 ágyas szobákat is választaniuk. A szobák és a lakosztályok is televízióval, telefonnal, mini bárral és fürdőszobával rendelkeznek.

Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt.

Cím:
1138, Budapest Népfürdő u. 38.
telefon:
452-4500
e-mail:
452-4500
Tevékenység rövid leírása:
Az önkormányzati vállalat alapítása, Rt-vé történő átalakítása

A Fővárosi Fürdőigazgatóság mint állami vállalat a Fővárosi Tanács irányítása és felügyelete alatt működött.
A helyi önkormányzatról szóló 1990. évi LXV. törvény vagyoni végrehajtása érdekében az egyes állami tulajdonban lévő vagyontárgyak Önkormányzatok tulajdonába adásáról kiadott 1991. évi XXXIIII. törvény alapján a Fővárosi Fürdőigazgatóság vagyona a Fővárosi Vagyonátadó Bizottság 1991. évi december 30-án kelt XXIII-42/91/VÁB jelű határozatával (és annak kiegészítésével) a Fővárosi Önkormányzat tulajdonába került.
A műemlék vonatkozásában az állami tulajdonból ideiglenesen ki nem adható műemlékekről szóló 83/1992. (V. 14.9) Korm.rendelet alapján azonban a Király és Rudas Fürdők állami tulajdonban maradtak, kezelőjük a Kincstári Vagyoni Igazgatóság, míg a Fővárosi Önkormányzatot ingyenes használatuk illeti, mely utóbbi ezen fürdőket társaságunk működteti. A két fürdő működtetésére vonatkozó megállapodás a KVI, a Fővárosi Önkormányzat és társaságunk között a mai napig sem jött létre, bár azt a Főváros elfogadta, de aláírásra a KVI-hez ezideig nem továbbította.

Az 1992. december 17-18-án kelt 1605/1992. sz. határozat a korábbi állami vállalat jogutódjaként létrehozta Fővárosi Ökormányzat Fővárosi Fürdőigazgatóság cégnevű önkormányzati vállalatot, a Fővárosi Önkormányzat tulajdonaként.
A Fővárosi közgyűlés 1992. december 17-18-i ülésen hozott a 1603 és 1604/1992. sz. határozatai a Fővárosi Fürdőigazgatóságra mint önkormányzati vállalatra bízta a korábban is általa kezelt vagyont, kivéve a Finn-Magyar Gyógyszálló Rt-ben és egyéb befektetésekben bírt vagyoni részeit, a Pascal strand fejlesztési területet és a szolgálati lakásokat.
A teljes nevén Fővárosi Önkormányzat Fővárosi Fürdőigazgazósági vállalat 1992. december 23-án kelt létesítő okirata pontosításait tartalmazó módosítást a Főpolgármester úr 1993. május 27-én írta alá, 1992. december 17-18-i visszamenőleges hatállyal.
A Fővárosi Közgyűlés a Fővárosi Fürdőigazgatóságot az 1069/1996.(VI.27.) sz. Főv. Kgy. határozatával 1996. július 1-vel egyszemélyes részvénytársasággá alakította át Budapest Gyógyfürdő és Hévizei Rt. néven, 1138 Budapest, Népfürdő u. 38. sz. székhellyel, az 1933. január 1-től műkdő, eredetileg Budapest Székesfőváros Gyógyfürdő és Gyógyforrásai, 1957-től pedig Fővárosi Fürdőigazgatóság néven működő vállalata általános jogutódként.

Thermal Hotel Visegrád

Cím:
2025, Visegrád Lepence-völgy Hrsz.1213
fax:
26/801-918
telefon:
26/801-918
Tevékenység rövid leírása:
A Dunakanyar legújabb gyógy-, wellness-, konferenciaszállodája Visegrád mellett, a híres Lepencei Strandfürdő közvetlen szomszédságában fekszik, melynek 174 minden igényt kielégítően felszerelt szobájából gyönyörű kilátás nyílik a Dunára, a Börzsönyre, a Visegrádi?hegységre és a Visegrádi Várra.

A hotel 2004. április 1-én nyitotta meg kapuit és azóta fogadja a felfrissülni, pihenni vágyó, konferenciákra, csapatépítő tréningekre érkező Vendégeket.

Látogasson el hozzánk, próbálja ki teljes körű kényelmet nyújtó szolgáltatásainkat és mi garantáljuk, hogy fejedelmi élményekben lesz része!

Reméljük, hogy hamarosan Önt is vendégeink között üdvözölhetjük

Steinhaus Panzió

Cím:
8360, Keszthely Rezgő u. 3
telefon:
Tel.:06-83/312-224 \x0D\x0A
:
Tel.:06-83/312-224 \x0D\x0A
Tevékenység rövid leírása:
A Steinhaus többet nyújt Önnek, mint egy szokásos panzió!
- 150 négyzetméteres tetőkertünk és nagy napozóteraszunk várja Önt !
- a panzióhoz tartozó 2 db.úszómedence mellett egy gyermek és egy felnőtt,(mindkettő 150 cm mély) kényelmes székek , napozóágyak és napernyők állnak a vendégek rendelkezésére

Szobák felszereltsége:
- külön bejáratúak
- a földszinten terasz, az első emeleten balkon
- minden szobában tusoló és WC
- modern, új bútorok
- napi takarítás
- színes televízió, hűtőszekrény
- az apartmanok teljesen felszerelt konyhával rendelkeznek
Számláló berendezéssel ellátott telefon ill. fax áll rendelkezésre a reggelizőteremben.


Szolgáltatások:
Saját parkoló
Drinkbár
Utazási iroda
Autókölcsönzés
TV a szobában
Saját kert
Nyitott uszoda
Gyógyfürdő / termálfürdő
Horgászat
Tenisz
Lovaglás
Vitorlázás
Zárt parkoló
Busz parkoló
Minigolf
Fedett medence
Nemdohányzó szoba
Központi széf
Nyitott medence
Programszervezés *

Link: http://www.szallasjegyzek.hu

Steinhaus Panzió
8360 Keszthely, Rezgő u. 3
Tel.:06-83/312-224

Castrum Termálkemping és Panzió

Cím:
5525, Füzesgyarmat Csánki Dezső u. 1.
telefon:
06-66/491-052
e-mail:
06-66/491-052
Tevékenység rövid leírása:
A kempingben a számozott, árammal és részben ivóvíz, csatornacsatlakozással ellátott parcellákat zöld sövény választja el egymástól. A legújabb termálkemping és panzió 2004-ben közvetlen a termálfürdő mellett nyitotta meg kapuját a vendégek előtt. A modern, újonnan épült mennyezetig csempézett vizesblokkban padlófűtés teszi lehetővé az egész éves nyitva tartást. A zuhanykabinok öltözőfülkével és ajtóval felszereltek, de egyszemélyes mosdófülkék is találhatók. A vizesblokkban külön, a mozgássérültek részére kialakított helyiség áll rendelkezésre. A vendégek kedvezményes áron vehetik igénybe a szomszédos termálfürdőt közvetlen korlátozás nélküli átjárással. A város a Sárrét központjában, Békés megye északi részén található. Az egykori kastélyparkban, mintegy 12 hektáros területen kapott helyet a térségben egyedülálló minőségű gyógyvízzel rendelkező strand, ahol a fedett és nyitott gyógymedence, feszített víztükrű sportmedence és gyermekpancsoló együttes megjelenése garantálja több generáció pihenését, kikapcsolódását. A település központjában lévő parkban található az országban egyedülálló látványosságként a bányászok és tűzoltók védőszentjének, Szent Borbálának szobra, és egy neobarokk stílusú díszkút, valamint hazánk első japán hídja, mely a keleti kultúrát idéző Japán Múzeumban tekinthető meg. Több, mint 200 év távlatában mutatja be a füzesgyarmati és egyben a sárréti emberek életét a Tájház. Immár hagyományosan minden év augusztusában kerül megrendezésre a Füzesgyarmati Lovasnapok, Füzes Fesztivál, Strandnap és Szüreti Mulatság, melyek mindegyike mára már jelentős idegenforgalmi vonzerővé vált. Az erdők, szikes puszták, tavak, folyók gazdag madárvilága, vadász- és horgászparadicsoma mind rabul ejtik az ide látogatókat, HISZEN TUDJÁK, EZ AZ A HELY, AHOL MÉG A NAP IS MEGPIHEN !

Galamboki Kisbalaton Vadásztársaság

Cím:
8749, Zalakaros Liget u. 17.
telefon:
30/902-9485
fax:
30/902-9485
Tevékenység rövid leírása:
Az üdülés legszélesebb skáláját nyújtjuk vendégeinknek. A Balaton közelsége, az erdők szépsége vonzza az ide látogatókat. A fiatal és az idős korosztály is megleli a kedvére valót.

Panoráma Hotel Eger

Cím:
3300, Eger Dr. Hibay K. u. 2.
telefon:
36/412-886
fax:
36/412-886
Tevékenység rövid leírása:
A Panoráma Hotel Eger a város történelmi központjában a vár déli bejáratának szomszédságában található. A négycsillagos szálloda széles körű szolgáltatásaival kiváló kiindulópont a történelmi múlttal rendelkező város, Eger felfedezéséhez.
A város legfontosabb nevezetességei, múzeumai, belvárosi szórakozóhelyei és éttermei könnyűszerrel, gyalogosan megközelíthetők a hotelből.
Kulcsszavak:
aerobic fitness ajándékbolt aromaterápia bálterem bankett bankett lebonyolítás bankett vacsora bár baráti rendezvény céges rendezvény céges vacsora edzőterem élőzene esküvői rendezvény esküvői vacsora étel étkezés étkezési lehetőség étterem étterem üzemeltetése exkluzív rendezvény fedett termálmedence fedett uszoda finn szauna fitnessterem fodrászszalon frigidárium fűtött medence gálavacsora szervezés gasztronómia golf golfklub golfoktatás golfozási lehetőség golfpálya golfsport gőzfürdő gyermekfelügyelet gyermekmedence gyógyfürdő gyógyüdülés gyógyvíz hidromasszázs hotel infraszauna kávézási lehetőség kerékpározási lehetőség kocogási lehetőség konferenciaterem konferenciaturizmus konferenciavacsora magyaros konyha masszázs medence mediterrán étterem mediterrán terasz nyitott terasz nyitott termálmedence online szobafoglalás parkoló pénzváltás pihenés pihenőhely protokollrendezvény rendezvény lebonyolítása rendezvényhelyszín rendezvényszervezés rendezvényterem sóbarlang sóbarlang terápia sportolás sportolási lehetőség szállás szálláshely szálloda szálloda, fogadó és panzió szállodai szoba szállodai szobafoglalás szalonzene szauna szaunahasználat széf szépségfarm szépségszalon szobafoglalás szobaszerviz szoláriumhasználat tárgyalóterem teázó teniszezési lehetőség teniszoktatás teniszpálya tepidárium terasz teraszétterem termál élményfürdő termálfürdő termálfürdőzési lehetőség termálmedence termálturizmus termálvizes medence turizmus úszómedence üzleti találkozó üzleti vacsora vacsora vendéglátás wellness hétvége wellness hotel wellness program wellness szolgáltatás

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.