Értékelje a céget!
52 találat 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6

Homonyik Senior & Junior Kft.

Cím:
1088, Budapest Rákóczi út 25.
telefon:
1/318-9951
telefon:
1/318-9951
Tevékenység rövid leírása:
A Homonyik Senior & Junior Szakfordító és Szaktolmács Iroda több mint 10 éve áll a professzionális szakfordítást és szaktolmácsolást ígénylő megrendelői rendelkezésére. Sikerünket a magas szakmai felkészültségű, évtizedes tapasztalattal rendelkező minősített szakfordító gárdánk mellett színvonalas technikai hátterünknek, valamint nyelveket kíválóan ismerő belső munkatársainknak köszönhetjük, akik minden esetben formailag is ellenőrzik a szakfordításokat garantálva ezzel azt, hogy partnereink kifogástalan minőségű fordítást kapjanak kézhez.
Munkánk minőségére garancia, hogy az elmúlt években olyan pályázatokat nyertünk el, mint a 4-es metró, a Nemzeti Filharmónia, a Vám- és Pénzügyőrség vagy a Környezetvédelmi Minisztérium anyagainak fordítása.
Állandó megrendelőink között szereplenek továbbá - a teljesség igénye nélkül - a Paksi Atomerőmű Rt., a Siemens Cerberus Kft., az MKB-Euroleasing Rt., a Jeans Club Kft., a Chetra Budapest Kft.

Irodánkhoz éjjel-nappal akár ünnepnapokon is fordulhat kéréseivel, megrendeléseivel.

Reméljük a jövőben Ön is megtisztel bennünket bizalmával.

Detant Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.

Cím:
1161, Budapest János u. 152
fax:
405 54-20
telefon:
405 54-20
Tevékenység rövid leírása:
A "DETANT" Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. 1989 novemberében alakult meg. A megalakulás óta tevékenységünkben igen fontos szerepet játszott a rendezvények, nemzetközi konferenciák hang- és szinkrontolmács-technikai kiszolgálása. Megbízható és fegyelmezett munkánknak köszönhetően az elmúlt évek alatt ezres nagyságrendben végeztük a technikai kiszolgálást, s megrendelőinktől, valamint a rendezvények résztvevőitől pozitív visszajelzéseket kaptunk.
Cégünk 1995-tol felvette tevékenységi körébe az állandó telepítésű rendszerek tervezését és kivitelezését, így a teljes gyengeáramú paletta tervezési és kivitelezési munkáiban nagy gyakorlatunk van.
2006-ban tulajdonosváltás történt. Ebből adódóan a rendelkezésre álló eszközpark mennyiségileg és minőségileg fejlődött. Bővült a szolgáltatások lehetősége (audio-, video- és számítástechnikai területen), a hozzáadódott kapcsolatokból adódóan tetszőleges méretű és technikai tartalmú rendezvények kiszolgálására lettünk képesek.
Telephelyünk megváltozott, a Róbert Károly körútról a XVI. kerületbe költöztünk.
Konferenciatechnikai szolgáltatásaink:
Egy időben 6 helyszínen 8 nyelvű tolmácsolástechnikai szolgáltatást tudunk biztosítani, akár több ezer résztvevő számára, illetve kisebb létszám (100 főig) és maximum 2 nyelv esetén rádiós tolmácseszközt biztosítunk kívánság szerint: ezzel mozgás közben is biztosítható a szinkrontolmácsolás;
Konferenciatechnika biztosítása 50-80 résztvevői mikrofonnal;
Teremhangosítás, hangfelvétel (tetszőleges formátumban és hordozóra), vezetékes, vezeték nélküli mikrofonokkal, igen nagyméretű termekben is, illetve szabad térben;
Helyszíni videofelvételek készítése, archiválása tetszőleges hordozóra, kivetítés, más helyszínekre történő kábeles, vagy vezeték nélküli átjátszás;
Lejátszó, számítógép, kamera képének kivetítése, megjelenítése, kísérőhang kihangosítása.

Fontosabb referenciarendezvényeink:
Európa Tanács értekezlete, Európai Biztonsági Értekezlet, NOB, EBESz külügyminiszteri tanácsülés, Európa-Napok, Canon Conterto (Muvészetek Palotája 2005), stb.

Az alábbi állandó telepítésű rendszerek megvalósítását vállaljuk a tervezéstől a kivitelezésig:
Konferenciatermek, konferenciaközpontok, szállodák, irodaépületek, üzemek, közönségszolgálatok hang-, konferencia-, video és prezentációs- valamint biztonságtechnikai rendszerek;
Infravörös-átvitelű, analóg illetve digitális, nagy csatornaszámú szinkrontolmács-rendszerek;
Mikrofonrendszerek, konferenciarendszerek, teremhangosítás (stabil-mobil);
Video- és vetítéstechnikai rendszerek;
Riasztó-értesítő hangosítás tervezése, kivitelezése.

Referenciák:
Hotel Flóra (Eger), Cívis Hotel (Debrecen), MATÁV Infópark, BV-III Objektum, APEH-objektumok, Liszt Ferenc művelődési központ (Sopron), Zollner Electronic, Azúr szálló (Siófok), Termál-Hotel (Sárvár), Pető-Intézet.


Elérhetőségeink:
Cím: 1161 Budapest János utca 152.
Fax/üzenetrögzítő: (+36 1) 405 5420
Telefon: (+36) 30 941 0031
E-mail: konf@t-online.hu
Web: www.detant.hu

Affect Kft

Cím:
1161, Budapest Szepesi utca 4.
telefon:
276-4316
fax:
276-4316
Tevékenység rövid leírása:
"Nagyot akartunk építeni (Bábel), de az Úr összezavarta nyelveink. A nagy építést másra hagyjuk, de a nyelvek káoszát kibogozzuk."
Az Affect Kft egy fiatal dinamikus csapat, mely képzett fordítókra és több éves szakmai tapasztalatra alapozza tevékenységét.
A folyamatos koordinációt és ügyfeleinkkel való kapcsolattartást kisebb létszámú irodai gárda végzi. A gyors, megbízható fordítói,- és tolmács munkát, 80 fő külsős munkatárs garantálja. Számos hazai céggel dolgozunk együtt a gazdasági élet valamennyi területéről, s ez év elejétől már külföldi cégeknek is - főként EU tagállamokból - végzünk szakfordítást. Mind a nyelvek, mind a szakterületek vonatkozásában, ügyfeleink számára kifogástalan minőségű munkát kínálunk, kedvező áron.Fontosnak tartjuk, hogy az adott szakmai szöveget hozzáértő szakember fordítsa, ezért a megrendelői igényeknek megfelelően, folyamatosan bővítjük szaknyelvet beszélő külsős gárdánkat.
Természetszerűleg valamennyi munkatársunk titoktartásra kötelezett.
- Szolgáltatásainknál legkedvezőbb ár/érték arány biztosítása
- Gyors és rugalmas rendelkezésre állás
- Hosszú távú kapcsolat kialakítása megbízóinkkal
- Minőségépítés ügyfeleink visszajelzése alapján
- Mind teljesebb körű szolgáltatás nyújtása

Migal Fordítóiroda

Cím:
1071, Budapest Peterdi u. 15
fax:
266-6195
fax:
266-6195
Tevékenység rövid leírása:
Az Európai Unióba törekvő Magyarországon az egyre növekvő nemzetközi kapcsolatok idején szükség van megbízható, pontos és gyors fordítások elkészítésére képes cégre. A Migal Fordítóiroda az ilyen feladatok megoldására szakosodott.

Halász Éva, konferenciatolmács

Cím:
1111, Budapest Irinyi József u. 21. 7. em. 4/a.
telefon:
30/971-5601
fax:
30/971-5601

Csepel Sat Bt.

Cím:
1212, Budapest Széchenyi u. 59.
telefon:
30/232-6466-biztonságtechnika
telefon:
30/232-6466-biztonságtechnika
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk 11 éve alakult. Családi vállalkozásban dolgozunk, szakirányú végzettségek alapján, gazdasági igényeknek megfelelően, folyamatosan bővülő betéti társaság keretében.
Munkánkat teljes körű garanciával végezzük figyelembe véve a fizetőképes keresletet.
A biztonságtechnika és a számítástechnika az egyedi igényeknek megfelelően felmérés alapján, megrendelésre.
Angol oktatás szintfelmérés alapján, egyéni és csoportos, kortól függetlenül, hétvégén is!

Fordi Coop

Cím:
1023, Budapest Lukács u. 4.
telefon:
438-0892
:
438-0892
Tevékenység rövid leírása:
Fordítunk: kereskedelmi, közgazdasági, jogi, pénzügyi, számviteli, műszaki, természettudományos, orvosi, számítástechnikai, szépirodalmi ismereteket igénylő anyagokat, üzleti levelezést, termékismertetőket, stb.

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.