Értékelje a céget!
6 találat 1

Privát-Pool Magánnyomozói Iroda

Cím:
5000, Szolnok Abonyi út 47.
telefon:
30/211-4867
telefon:
30/211-4867
Tevékenység rövid leírása:
Cégünket, a PRIVÁT-POOL Magánnyomozói Irodát Bárány Gyula, nyugalmazott alezredes alapította, hogy hosszú évek alatt megszerzett tudását, tapasztalatait és kapcsolatait felhasználva segíthessen üzletfeleinek problémás ügyeik megoldásában. Cégünk a Nemzetközi Detektív Szövetség tagja.

Dr. Donajó Ügyvédi Iroda

Cím:
1146, Budapest Francia út 57/c.
telefon:
222-0207
fax:
222-0207
Tevékenység rövid leírása:
Bejelentkezés előzetes egyeztetés alapján
.Nevem: Dr. Donajó Péter. 1984. évben szereztem diplomát az ELTE Állam- és Jogtudományi Karán, melyet követően a -VOLÁN- Tröszt Jogi osztályán majd az -ÖSSZEFOGÁS- Lakásszövetkezetnél helyezkedtem el, mint jogi előadó.

Rövid idő elteltével a KISZÖV Jogi Irodáján kaptam jelölti állást, ahol a szakvizsgáim letétele után a 80. sz. Ügyvédi Iroda tagja lettem. Később egyéni ügyvédként tevékenykedtem majd megalakítottam a Dr. Donajó Ügyvédi Irodát.

Az 1990 évek közepén részt vettem a KERSZÖV Kft (Complex Kiadó Kft jogelődje) által létrehozott -Iratmintatár- szerkesztésében. A több mint 20 éves praxisom elismeréseként a kollégák többször jelöltek a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara mellett Működő Választott Bíróság tagjának. 2008. évtől felvettek a svájci Ralph Hübners által 1976 óta kiadott -Who is Who Magyarországon-című személy-enciklopédia kiadványba.

Pichner és Tóth Ügyvédi Iroda

Cím:
8400, Ajka Rákóczi tér 1.
fax:
88/575-310
telefon:
88/575-310
Tevékenység rövid leírása:
Irodánk 1991.március 1-én alakult és azóta működik jelenlegi helyén.
Tevékenységünket jogtanácsosi munkaközösségként kezdtük, ezt a profilunkat javarészt a mai napig megtartottuk, némileg bővítettük.

Dr. Erdélyi Ildikó egyéni ügyvéd

Cím:
7200, Dombóvár Jókai u. 10.
:
:
Tevékenység rövid leírása:
Dr. Erdélyi Ildikónak hívnak, jogi diplomámat az ELTE Jogi Karán szereztem meg 2002. évben. Az egyetem befejezése után sikerült azonnal elhelyezkednem, a szükséges szakmai gyakorlat alatt végig ügyvédjelöltként dolgoztam. A jogi szakvizsga letételét követően a jog ugyanezen területével foglalkozva és dolgozva továbbra is 2008. márciusától tevékenykedem egyéni ügyvédként domvóvári irodámban. Főként szerződéskötésekkel foglalkozom, a polgári jog és családjog valamennyi területén látom el ügyfeleim jogi képviseletét peres és nemperes eljárásokban, illetve büntetőeljárás során is. Szívesen foglalkozom továbbá munkajoggal, társasági joggal is. Rugalmas munkaidőbeosztásom mellett alkalmazkodni tudok az ügyfelek szabadidejéhez - megfelelő időpontot találva így a találkozásra, tanácsadásra.

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.