Értékelje a céget!
7 találat 1

KO-DE-KO 96 Kft., Vadász-Horgász Bolt

Cím:
3300, Eger Dr. Hibay K. út 12.
fax:
36/316-522
telefon:
36/316-522
Tevékenység rövid leírása:
Teljeskörű horgász- és vadászfelszerelés. Az ország 12 hivatásos szaküzlete közé tartozunk. Kínálatunk végtelen, forduljon hozzánk bizalommal!

Szerdahelyi Vadászbolt

Cím:
6500, Baja Árpád tér 1.
:
:
Tevékenység rövid leírása:
Vadászboltunk 3 éve működik családi vállalkozásként. Vadászok és sportlövők szakszerű kiszolgálását, koronglövészetek szervezését, vezetését, távcsövek szerelését és fegyverek belövését is vállaljuk. Várjuk kedves vadásztársak és koronglövők érdeklődését.

Hungaro-Arms Kft.

Cím:
1095, Budapest Soroksári út 132.
telefon:
215-6458
:
215-6458

NIKE-FIOCCHI Sportszergyártó Kft.

Cím:
8184, Fűzfőgyártelep Pf. 22
telefon:
88 451-310
fax:
88 451-310
Tevékenység rövid leírása:
Élvonalban a NIKE-FIOCCHI Kft.

A NIKE-FIOCCHI Kft 1990 decemberében alakult, alapvetően vadász és sportlőszerek valamint pirotechnikai termékek, tűzijátékok gyártására, forgalmazására.
A NIKE-FIOCCHI Sportlőszergyártó Kft. alaptőkéje 10,5 millió USA dollár volt.
Tulajdonosai 2003-ig 50-50% arányban az olasz FIOCCHI MUNIZIONI lőszergyártó cég és a NITROKÉMIA Rt volt, aki a NITROKÉMIA IPARTELEPEK a hazai lőporgyártás egykori jeles nagyvállalatának jogutódja.
A FIOCCHI MUNIZIONI céggel a NIKE-FIOCCHI Kft-nek 1976 óta van szoros műszaki és kereskedelmi kapcsolata és a jelenlegi technológia, a géppark, a konstrukció zömében a FIOCCHI MUNIZIONI szakembereinek segítségével valósult meg csakúgy, mint a 22LR céllövő sportlőszer vagy a szögbelövő lőszerek gyártása.
A társaság eredményes működését jelzi, hogy az eltelt idő alatt alaptőkéjét és árbevételét egyaránt emelni tudta. Termékeink eljutnak a világ 30 országába és valamennyi földrészen megtalálhatóak minden számottevő nagykereskedő katalógusában. A világhálón bárhol elérhetővé válik minden meglévő és leendő vevője részére egyaránt. www.nike-fiocchi.hu
2003-ban a NITROKÉMIA Rt eladta tulajdonjogát egy befektető társaságnak, majd 2005 szeptemberétől 100%-ban az olasz FIOCCHI tulajdonába került a NIKE-FIOCCHI Kft.
2006. márciusában megvásárolta a FER-COM Kft. a tulajdonrész 55%-át, tehát újra magyar céghez került a többségi tulajdon, míg a FIOCCHI MUNIZIONI megtartotta a maga 45%-át.
A tulajdonosváltozások nem érintették a cégünk nevét. A cégünk fő tevékenysége a hetven év gyártási tapasztalatából építkező sport, vadász és speciális lőszerek gyártása maradt valamint csappantyúzott üres hüvelyek gyártása különböző óriási vállalatoknak a világ bármely részén.
A NIKE-FIOCCHI Kft. támogatja a nemzetközi versenyeken, olimpiákon szereplő magyar sportlövészet kimagasló sportolóit, akik versenyeredményeikkel, világbajnoki és világkupa érmeikkel igazolják a NIKE lőszerek kiváló minőségét. Igaly Diana a 2004-es Olimpiai játékokon Athénban szerezte meg a női skeet lövészetben az aranyérmet és ezzel Magyarországnak és a NIKE Sport Skeet lőszereknek a kiváló minősítést.A Balatonfűzfői Lövész Egylet traplövője Putz István többek között 2005. évben OB első helyezésével is szerzett kiváló minősítést a NIKE Sport Trap lőszereknek és az egyetlen magyar sörétes lőszergyártó cégnek Európában.
Természetesen a NIKE vadászlőszereket is évről-évre egyre nagyobb számban értékesíti a cég és észrevehető módon javítja a márka szerepét a vadásztársadalomban a hazai piacon kínált temérdek külföldi olcsóbb és gyengébb minőségű cseh, olasz márkák között.
Számos új típusú, sörétes fegyverből lőhető sportlőszerrel, vadászlőszerrel és speciális lőszerekkel egészíti ki a cég a termékskáláját az új évre, ilyen volt 2005-ben a NIKE Practical lőszer, melyet sörétes és ólomgolyós "Brenneke" változatban is kínálunk. Ezen lőszerek a szituációs lövészek elérhető árú, tökéletes minőségű magyar lőszere. Számtalan külföldi sportoló meglepve és lenyűgözve érezte magát a NIKE Practical lőszerek használatakor.További újdonság a termékpalettán, a NIKE Double Alarm /madárriasztó/ lőszerek repülőtéri változata, melyek lőportöltet nélkül készülnek. A lövedéke fém alkatrészt nem tartalmaz, tehát kilőve nem okoz esetleges balesetet, mert a repülőgépek hajtóművébe nem kerül.
A hazai vadásztársadalomra nehezedő egyre szigorodó környezetvédelmi törvények betartására és a piac hírtelen felbolydulására is előre gondolt a cég, hiszen a 2005. augusztus 15-től életbe lépő törvényrendelet értelmében vizes élőhelyeken vadászat csak acélsörétes lőszerekkel lehetséges. Ezért tervezte újra a NIKE-FIOCCHI Kft. a NIKE acélsörétes lőszereit és a szigorú CIP szabványban rögzített feltételekből a legjobb minőséget kihozva a hazai piacon egyeduralkodóvá válni. A NIKE acélsörétes lőszerek gyorsaságuk és kacsavadászatra kiváló "ölőerejük" valamint nagyon kedvező áruk révén váltak ismertté és közkedveltté a magyar és külföldi vadásztársaságok és vadászok között.

A NIKE-FIOCCHI Kft 2005-ben a magyar piacra 4,5 millió darab sörétes sport és vadászlőszert forgalmazott és terveik szerint a következő években ez a szám 5 millió darab fölé is emelkedhet. A Kelet-európai piacra természetesen már most is szállítunk lőszereket és reményeink szerint az egyre bővülő piacon újabb és újabb megrendeléseket söpörhetünk be a konkurensek orra elől.
A cég pirotechnikai részlegének tevékenysége és imponáló eredményei is, az 1930-as évek óta ismertté és elismertté vált tűzijáték termékeivel méltó hírnevet szerzett. Harminc évig gyártotta, tervezte, szerelte a budapesti augusztus 20-ai tűzijátékot, hiszen fokozatosan az egyedi, speciális és kissorozatú különleges termékek gyártásával tudott a hazai piacon egyeduralkodóvá válni. Az új kihívásoknak viszont a régi módszerekkel nem lehet megfelelni, munkaszervezésben, üzletpolitikában, bel és külföldi kapcsolatainkban is új megoldásokat kellett bevezetni. A cég tűzijáték pirotechnikai anyagainak nagy részét, az élőmunka igényének szükségessé tétele miatt eladhatatlanná tette kínai termékek elterjedése és alacsony ára a piacon. Sajnos ezen termékek közül nagyon sok gyenge minőségű, ezért 2004. év óta a tűzijáték termékek gyártását egy sajnálatos baleset következtében felfüggesztette a cég. Természetesen nagy öröm a cégnél, hogy bizonyos tűzijáték termékei, a mai napig utánozhatatlan és beszerezhetetlen a világban, ezért a raktárkészleten lévő termékeit még a mai napig vevői felé biztosítani tudja és felhasználásukkor szerez számukra valamint megrendelőik számára lenyűgöző látványt.
A tűzijáték termékek gyártásának leállításából keletkezett anyagi kiesést a cég 2005 végére az egyéb pirotechnikai termékek gyártásával tudta kompenzálni. Hazai piacon a legnagyobb megrendelőnk a honvédség /HM/ és a rendőrség /BM/ valamint a hazai fegyveres testületek és egyéb biztonságtechnikai cégek.
A termékek között megtalálhatóak a füstjelzők, behatolás jelzők, robbanó hangjelzők, fényjelzők, villanó és könnyfakasztó gránátok is.A NIKE-FIOCCHI termékei az európai piacokon is jelen vannak. Pirotechnikai részegységekkel, félkész illetve késztermékeivel Ausztria és Németország legnagyobb pirotechnikai, hadiipari cégeinek egyik legjobb, kedvelt valamint megbízható beszállítói.
Hazai piacon való részvétel elengedhetetlen része az évről évre megrendezésre kerülő szakmai kiállításokon való részvétel, ilyen a budapesti HUNGEXPO területén rendezett FEHOVA kiállítás és a C+D haditechnikai kiállítás, amellyel a NIKE-FIOCCHI Kft. újra bizonyítja előkelő helyét az európai piacon és meglétét a magyar gyártók között!
A NIKE-FIOCCHI Kft. termékeit az ISO 9001:2000 minőségbiztosítási rendszer szerint gyártja és forgalmazza.
A cég rendelkezik továbbá katonai gyártási engedéllyel.
Kulcsszavak:

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.