Értékelje a céget!
506 találat 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20

Hunguest Hotels Szállodaipari ZRt.

Cím:
1113, Budapest Bartók B. út 152.
fax:
1/481-91-01
telefon:
1/481-91-01
Tevékenység rövid leírása:
Önöknek e pillanatban újra lehetőségük nyílik megismerkedni hazánk történelemben és kultúrában gazdag tájaival, városaival, csodálatos környezeti értékeivel. Élvezhetik természetes vizeit, köztük Európa legnagyobb édesvizi tavát, a Balatont, az oly sokszor megénekelt szőke Tiszát, és a gyógyulást, megújulást jelentő gyógyvizeket. Magyarország városai egyidőben kínálják pezsgő kereskedelmi életüket, történelmi emlékeiket, és kulturális kincseiket.
Országunk adta lehetőségeink megjelennek széles skálájú szolgáltatásainkban:
- klasszikus gyógykúrák, fitness, wellness, sport, szépség ajánlatok, konferencia - meeting turizmus
- változatos idejű és tartalmú üdülőajánlatok valamennyi korosztály részére, a legifjabbaktól az idősebbekig.

Hotel Benczúr

Cím:
,
:
:
Tevékenység rövid leírása:
Szállodánk Budapest központjában az elegáns diplomata negyedben található, két percre a Hősök terétől. 100 db 3-csillagos és 60 db. 4-csillagos színvonalú szoba várja a vendégeket.
A szobák mindegyike tv-vel, telefonnal, minibárral Internet kapcsolattal rendelkezik, a 4-csillagos szárny teljesen, a 3-csillagos részben légkondicionált. Szállodánk 7 rendezvénytermében lehetőség lehetőség nyílik különféle rendezvények lebonyolítására is. A legnagyobb különterem 220 fős, a legkisebb 20 fős befogadóképességű.

Sport Hotel

Cím:
8749, Zalakaros Termál u. 1.
telefon:
93/340-321
fax:
93/340-321
Tevékenység rövid leírása:
Szállodánk a Zalakarosi Gyógyfürdő közvetlen szomszédságában (100 méterre) várja a gyógyulni, strandolni, regenerálódni érkező vendégeket, sportolási és egyéb szabadidős tevékenységekkel, 2-3-4 ágyas fürdőszobás szobákkal, melyek televízióval, minibárral felszereltek.

Gasztro Szerviz Kft.

Cím:
1145, Budapest Uzsoki utca 51.
telefon:
457-1084
telefon:
457-1084
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk a vendéglátóipar területén tevékenykedik.

King Arthur s Lovagi Étterem

Cím:
1036, Budapest Bécsi út 34-44.
telefon:
20/9574-042
telefon:
20/9574-042
Tevékenység rövid leírása:
A középkor romantikájával, királyi étkekkel, fönséges gasztronómiai kirándulást kínálunk a lovagkorba. Nálunk minden illemszabály érvényét veszti, a kézzel evés kötelező.

Kastély Étterem Szirák

Cím:
3044, Szirák Petőfi u. 26.
telefon:
32/485-117
telefon:
32/485-117
Tevékenység rövid leírása:
A kastélyszálló a világ számos országát átfogó Forever Resorts üdülési láncolatának egyik legszebb hotelje. A hotelt, a természet lenyűgöző és kikapcsoló közelségén, valamint a számtalan programlehetőségen kívül, különlegessé teszi, hogy a kastély valaha a nagyhírű Teleki család tulajdonában állt. A kastélyszálló nem csak a klasszikus értelemben vett hotel kifejezésre szolgál rá: több annál. Rendezvények, konferenciák, sőt esküvők megtartására is lehetőség kínálkozik eme patinás környezetben!

Vadrózsa Étterem

Cím:
1025, Budapest Pentelei Molnár utca 15.
telefon:
326-5817
fax:
326-5817
Tevékenység rövid leírása:
Rózsadombon, Budapest egyik legszebb helyén, barokk villában található hangulatos, légkondícionált éttermünk. A magyar és nemzetközi konyha legkülönlegesebb ételeit tálaljuk halk zongorakíséret és gyertyafény mellett. Jó időben a kerthelyiségben és a sziklakertben is terítünk. Két különtermünkben és a szalonban fogadások, konferenciák, árubemutatók, bankettek és családi ünnepségek rendezhetők.

Gyáli Lakodalmasház

Cím:
2360, Gyál Erdősor utca 148/a
telefon:
29/340-029
:
29/340-029
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk vendéglátással és rendezvényszervezéssel foglalkozik.

Cascade Étterem

Cím:
1125, Budapest Szarvas Gábor út 8/d.
telefon:
275-2115
fax:
275-2115
Tevékenység rövid leírása:
A Cascade Étterem 1995 óta várja vendégeit gyönyörű zöldövezeti környezetben, a Szabadság-hegy oldalában.

Flört Disco Factory

Cím:
8600, Siófok Sió út 4.
mobil:
20 333 3303
telefon:
20 333 3303
Tevékenység rövid leírása:

2006. december 25. hétfő

CHRISTMAS SPECIAL PARTY

main room: Power of Past - Classics -: Slam Jr, Budai, Tommyboy, Dandy

small room: Progressive Special - Dandy, Bush II Bush feat. Andry Nalin

FLÖRT THE CLUB

Vannak, akik számára csak egy-egy varázslatos pillanatot jelentettünk eddigi életükből, de léteznek olyanok is, akik minden alkalommal hazatérnek hozzánk.

Flört The Club: 15 éve

1989-ben indultunk, két évvel azután, hogy Európában teret hódított egy akkor még piciny csatakiáltás: aciiiiiid!!! Pár évvel később, az acid house-nak köszönhetően egy újabb, világméretű vallás térhódításának lehetünk szem-és fültanúi. A kezdetben illegális, majd később legális miséket, papok helyet dj-k celebrálták, akik ütemekkel, ritmusokkal és dallamokkal helyettesítették a szavak erejét. Magyarországon a kezdeti próbálkozásokat követően 1994-ben tudatosult néhány emberben, hogy nem múló divatról, trendi fellángolásról van szó. A dance klubok zeneiségét újraalkották, melyet évente több százezren fedeztek fel maguknak.

Flört The Club: a legenda

Balaton, Siófok Hogy stílszerűek legyünk, 1995-re a Flört már a hazai party élet egyik kikötőjévé vált és mint ott horgonyzó zászlóshajó, tisztában voltunk azzal, hogy innentől kezdve az új szelekre kell bíznunk a sorsunkat. A döntés minden elképzelésünket felülmúlva, mára történelmi jelentőségűvé vált. A Flört 1995 nyarától elsőként nyitott az akkori klubok közül a legfrissebb hangzás felé. Budai és Roger segítségével két év leforgása alatt megteremtettük az alapokat, melyekre egy folyamatosan változó, de állandó színvonalú szellemiséget építettünk a későbbiekben. Hazánkban itt született meg a műfaj, melyet modern tánczenének nevezünk.

Flört The Club: a kultusz

1997 és 2000 között Siófok már nemcsak a pancsoló kislányok dalától volt hangos, hanem Flört dj-k pörgette lemezektől és az általuk ismertté vált klubhimnuszoktól. Egy egy nagyobb rendezvény az egész ország fiataljainak találkozóhelye lett, a Balatonra érkező fiatalság elsőszűmú célpontja. Ebben az időszakban, a már országosan is népeszerű Tommyboy, illetve a Flört büszkeségeként pár évvel később ugyancsak ismertté vált Szeifert mellett, 1998 nyarán Sterbinszky és a Flört közös projectje uralta a lemezeladási listákat és a médiát. Egy nyár a Flörtben: A kultusz tapinthatóvá vált, a klub a továbbiakban már nem csak a nyarat jelentette az örök pörgésre ítélt klubberek számára. Évszaktól függetlenül teltház előtt léptek fel a meghívott külföldi sztárvendégek a house, progressive, trance, és techno sound világából.Flört The Club: a millenium

A Flört The Club nevét olyan személyek tették nemzetközivé, mint a Tiesto, Paul Van Dyk, Danny Howells, Dave Seaman, John Fleming, az X-Press 2, Liza Loud, Westbam, Marusha, Tom Novy, Andy Nalin, ATB, a Deep Dish, Jo Mills, a Cosmic Gate, Layo & Bushwacka!, Anthony Pappa, Sander Kleinenberg, BT, Nic Fanciulli és még sokan mások. A Flört The Club Európa és a világ vezető klubjainak elit tagjaként az új évezredtől a minőséget egy magasabb szintre helyezte. 21. századi design és technika, valamint újabb arcok és hangok kaptak helyet a pult mögött, mellyel a Flört megszilárdította pozicióját a magyar klubok között. A klub második mixlemezének Flört Inside ideiglenesen leköszönő mesterét, Szeifertet a progressive house legnépszerűbb hazai képviselői Kühl és Chriss váltották, akik csak erőpsítették a hitünket és jelmondatunkat: mindent a közönségért.

A 15 éves Flört The Club köszöni nektek a sok-sok őrült éjszakát és az odaadó szeretet! Ígérjük, hogy a továbbiakban is mindenkor és mindenki számára nyitottak leszünk, mivel a zene, amiért mindannyian élünk, minden pillanatban képes magához ölelni és befogadni az új dolgokat.

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2016 NetProdukt Hungary Kft.
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, Rt, Zrt. kereső.