Értékelje a céget!
8 találat 1

BIRTECH Budapesti Irányítástechnikai és Technológiai Kft.

Cím:
1136, Budapest Hollán Ernő 38/B. fsz/1.
telefon:
1/412-0923
fax:
1/412-0923
Tevékenység rövid leírása:
A BIRTECH KFT.
mely az 1981.11.30.-i létesíto okirat idopontjától több, mint 20 éve végez döntoen a MOL Rt. területén kivitelezési munkákat. Emiatt elsosorban a MOL Rt. területén rendelkezik referenciákkal. A feldolgozási ágazatban a benzinkutaknál vagyonvédelmi és hangosítási feladatok megoldása, valamint a Raychem villamos futokábeles rendszerek disztribútoraként tevékenykedett.

Fo tevékenységi körei: a mellékelt ISO 9001:2000 szabvány szerinti tanúsítás igazolás szerint irányítástechnikai, eros és gyengeáramú illetve villamos futokábeles hálózatok tervezése és kivitelezése, valamint villamos futokábelek és tartozékainak forgalmazása.

A BKG Rt -fa-felszámolásával kapcsolatban " létszám és termelo eszközök átvételével " bovítettük tevékenységünket gáz, és víztechnológiai, gépészeti, villamos energia ellátási és irányítástechnikai munkák kivitelezésével.

Ennek megfeleloen szívesen állunk az Önök rendelkezésére gáz, és olajipari, valamint víztechnológiai, gépészeti, villamos energia ellátási és irányítástechnikai feladatok megoldásában is. A Budapesti Koolajipari Gépgyártó Rt. által korábban gyártott termékekbol a hajtucsöves hocseréloket, szuroket, szennyfogókat, valamint robbanásbiztos villamos elosztó dobozokat gyártunk.

Vállalkozásunk terjedelme: a tervezéstol " a kivitelezésen keresztül " a karbantartási feladatok megvalósításáig terjed.

Az SGS Hungária Kft. szakértoi 2001 december hónapban végrehajtották a BIRTECHN Budapesti Irányítástechnikai Kft. minoségbiztosítási rendszerének tanúsító auditját az ISO 9001:2000 szabvány szerint.

A MOL Rt. területén minosített kivitelezok vagyunk.

Budapesti székhelyünkön kívül állandó saját telephellyel rendelkezünk Algyon a MOL Rt Szegedi Bányászati Üzemben. Ezen kívül Szegeden, Százhalombattán telephelyet bérelünk.

Társaságunk a MOL Rt. területén meglévo hely- és muszaki ismerettel, azonnal elérheto szakembergárdával vállalja és elvégzi az igényelt, technológiai gépészeti, irányítástechnikai, erosáramú, vagyon-és tuzvédelmi, futési rendszerek tervezési, gyártási és a helyszíni kivitelezési, továbbá a felmerülo gyorsjavítási és karbantartási, munkákat.

A bovített létszámunk többek között olyan jelentos létesítmények kivitelezésében szerzett jártasságot, tapasztalatot, mint a Dunai Finomító területén megépült Benzinkevero, Claus-5 üzemek irányítástechnikai kivitelezése, a Csepeli területen megépült tárolótér irányítástechnikai, tuzvédelmi vagyonvédelmi munkái. Az elmúlt évben az alábbi jelentos referenciáink vannak: MOL Rt. Kardoskút FGT rekonstrukció, MOL Rt. Dunai Finomító MEK-2, HDS, Felsotéri tároló, AV-2, AV-3 és Fáklya üzem irányítástechnikai átalakítási munkák. A Dunai Finomító és a Szegedi Bányászati üzem területén Raychem futési rendszerek tervezése, kivitelezése. MOL területén kívül Budapesti Szennyvíztisztító üzem villamos futési munkái valamint a Záhonyi átrakó állomás szénhidrogén szennyezettség mérési feladatai képezték fobb referenciáinkat.

Külön kiemelnénk, hogy a futokábeles villamos futésekbol az elmúlt években és az idei évben több mint 15 km futés kivitelezést valósítunk (valósítottunk) meg. Szívesen vállalkozunk a megépített rendszer karbantartási, gyorsjavítási, felülvizsgálati munkáira, melyre kiképzett szakembereink, helyi ismeretünk és összesen több mint 10 éves gyakorlatunk van.

Rövid bemutatkozásunk alapján a feladatként jelentkezo tervezési és kivitelezési munkák elvégzésére a Társaságunk szívesen áll az Önök rendelkezésére.


Fő tevékenységi körei: a szabvány szerinti tanúsítás igazolás szerint irányítástechnikai, erős és gyengeáramú illetve villamos fűtőkábeles hálózatok tervezése és kivitelezése, valamint villamos fűtőkábelek és tartozékainak forgalmazása.
Ennek megfelelően szívesen állunk az Önök rendelkezésére gáz, és olajipari, valamint víztechnológiai, gépészeti, villamos energia ellátási és irányítástechnikai feladatok megoldásában is. Import országok: Belgium. Képviselt cégek: TYCO-RAYCHEM.

Szivárgási helyek gyors és pontos meghatározása
Már nagyon kis szivárgások is tudnak zavarokat, időkieséseket és kültséges károkat okozni. Ezek rendszerint jelentős tisztítási és javítási ráfordításokat igényelnek. Miért kellene ezt a kockázatot vállalni? A TraceTek technológia nem csak a szivárgás létrejöttét és helyszínét, hanem annak pontos pozícióját is jelzi ? így a károk lekorlátozhatóak, mielőtt az továbbterjedne.

A TraceTek riasztó és helymeghatározó rendszerek már nagyszámú alkalmazásban bizonyítják megbízhatóságukat, úgyint számítógép helyiségek, felügyelet nélküli raktárak, telefonközpontok védelme.
Gyors szárítás és tisztítás
Tulajdonságai révén a kábel problémamentesen tisztítható. Téves riasztás magas páratartalom miatt kizárt. Amennyiben egy szivárgási hely már be lett határolva, a további felügyelet biztosított.
Korán felismerni, gyorsan kiküszöbölni
Mihelyt a kikerült folyadék a kábel egy tetszőleges helyén érintkezik, aktiválódik a rendszer riasztása. A TraceTek érzékelőkábel jelzi a szivárgások helyszínét, és pontos helyét ? a teljes kábelhossz mentén függetlenül a fektetési tervtol.
Moduláris rendszer az egyszeru tervezés és installáció végett
A TraceTek különböző standard kábelhosszai biztosítják a problémamentes toldást egymással, valamint lehetőséget adnak a rendszer tetszés szerinti bővítésére. Az installáció nem igényel speciális szerszámokat.
Pontos helymeghatározás másodpercek alatt
A TraceTek szivárgás riasztó és helymeghatározó rendszer kiváltja a riasztást, mihelyt a kiszivárgó folyadék érintkezik a kábel felületével. A mikroprocesszor vezérlésű helymeghatározó egység méterpontosan meghatározza a szivárgás helyét.

A belső tároló feljegyez minden eseményt, és a helymeghatározó egység egy a rendszert teljesen átfogó diagnózist készít. A rendszer RS-232 vagy RS-485 -ös kommunikációs portra is csatlakoztatható.
Erős és megbízható
A TraceTek érzékelokábel kis átmérője ellenére nagyon robosztus kivitelű, és rendkívül korrózió- és kopásálló. Egyszerűen tisztítható, és utána újra felhasználható, ill. működőképes.

Elektro Center Kft.

Cím:
8200, Veszprém Aulich u. 13.
telefon:
88/422-872
:
88/422-872
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk 1987 óta végez szakszerű munkát a villanyszerelés fogalma alá tartozó összes tevékenységi ágban. Kiemelt figyelemmel kísérjük az új, korszerű anyagok, technológiák megjelenését, alkalmazását.

Trevill Bt.

Cím:
7720, Pécsvárad Witt János u. 12.
fax:
72/465-769
telefon:
72/465-769

EL-MŰ Szolgáltató Kft.

Cím:
2100, Gödöllő Repülőtéri út 11.
fax:
28/520-879
telefon:
28/520-879

Kar-Tel Kft.

Sebők & Sebők Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Cím:
5500, Gyomaendrőd Bajcsy-Zsilinszky u. 82.
telefon:
66/386-118
telefon:
66/386-118
Tevékenység rövid leírása:
A Sebők & Sebők Kereskedelmi és Szolgáltató Zrt. jogelődjét Sebők Sándor alapította Gyomaendrődön 1976-ban, azóta több vállalkozási formában tevékenykedett a cég. 1995-től betéti társaságként, 1996-tól korlátolt felelősségű társaságként, 2007-től zártkörűen működő részvénytársaságként működik.

A Zrt.-nek három tulajdonosa van, Sebők Sándor és két fia Sebők Zsolt és Sebők Krisztián. A cég közvetlen irányítását négy főböl álló szakmai-gazdasági vezetőség végzi.

A cég alapprofilja az épületvillamosság, villamos elosztó berendezések szerelése. Cégünk 2004. decemberében az épület villamosságon túl megkezdte az épületgépészeti tevékenységét is.

Emellett cégünk különböző lakatos munkákat és egyéb építőipari tevékenységeket is végez. Kereskedelmi részlegünk villamosipari és elektronikai szerelvények kiskereskedelmére terjed ki. Üzletünk a térség egyik legjobban felszerelt szaküzlete, amely mind a lakossági, mind a gazdasági társaságok igényeit is ki tudja szolgálni.

A cég 2006 márciusában a CAMINUS Zrt. által létrehozott konzorciummai, mint 10% feletti alvállalkozó szerződést kötött világítás- és fűtéskorszerűsítés kivitelezésére. www.szemunk.fenye.hu

A vállalkozásban a villanyszerelési és fűtéskorszerűsítési szolgáltatás mellett kialakított kereskedelmi ágazat is az eltelt időszakban főtevékenységi körré nötte ki magát.

A cég 2006. augusztusában megkezdte a világítás- és fűtéskorszerűsítési projectet Romániában is. Csíkszeredai központtal létrehozott egy fióktelephelyet.

A cég 2007. júliusában megkezdte a világítás- és fűtéskorszerűsítési projectet Szlovákiában is. Vágsellyei központtal létrehozta a S&S Zrt. fióktelephelyét és SPLENDOR LIGHT SRO néven egy szlovák-magyar közös társaságot.

Lengyelországban 2009. márciusában kezdte meg a világítás- és fűtéskorszerűsítési projectet a következő városokban: Krakow, Katowice, Warsaw, Lodz.

A cég 2006. márciusában az MSZ EN ISO 9001:2009 minőségirányítási rendszert vezette be.

Az S&S Zrt. 48 alkalmazott mellett 45 villanyszerelő és 35 épületgépész alvállalkozói csoportot foglalkoztat, amely több mint 450 fővel segíti a tevékenységünket. A saját fizikai állomány 5-6 fős önállóan dolgozó, könnyen mobilizálható, jól felszerelt munkacsoportokból áll. A dolgozóink szakmai fejlődését iskolai képzésekkel, oktatásokkal segítjük elő.

A mintegy 700 m2 alapterületű Bajcsy úti központi telephelyünk 2003. július 4-én készült el. Itt kapott helyet a központi irodaház és a villanyszerelési szaküzlet. A 2. sz. telepünkön egy 1200 m2 hasznos alapterülettel rendelkező építmény található. Az épületekben lettek kialakítva a gépkocsi tároló, a lakatos és villanyszerelő műhelyek. A lakatosműhelyben különféle szerkezeti és tartóelemek készítése folyik a villamos kivitelezésekhez.

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.