Értékelje a céget!
26 találat 1 | 2 | 3

Fevill Electric Kft.

Cím:
4900, Fehérgyarmat Szatmári út 18.
telefon:
44/510-560
fax:
44/510-560
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk villanymotorokkal és elektromos gépekkel foglalkozik.

Távsec Kft.

Cím:
1191, Budapest Üllői út 206.
telefon:
(62) 42 19 12
fax:
(62) 42 19 12
Tevékenység rövid leírása:
Telephelyeink:

1191 Budapest,
Üllői út 206.
Telefon: +36-1/296-0707
Fax: +36-1/296-0701

Nyitva:
H-Cs: 8-16.30
P: 8-14

budapest@trioda.hu 6721 Szeged,
Berlini krt. 4.
Központi telefon: +36-62/666-000
Üzlet telefon: +36-62/666-001
Üzlet fax : +36-62/666-008

Nyitva:
H-P: 8-16.30

szeged.bolt@trioda.hu
6000 Kecskemét,
Dózsa György út 18.
Telefon: +36-76/416-148
Fax: +36-76/505-979

Nyitva:
H-Cs: 8-16.30
P: 8-14

kecskemet@trioda.hu

A magyarországi biztonságtechnikai piac elismert és mindeddig sikeres szereplőjeként számunkra fontos, hogy munkánk során a felmerülő szakmai kihívásoknak maradéktalanul megfeleljünk. Küldetésünk, hogy hozzáadott értéket biztosítsunk széles körű szakmai és piaci tapasztalatunk, széles termékskálánk, magas szintű szolgáltatásaink, kiváló ügyfélszolgálatunk és innovatív megoldásaink révén.
Célunk, hogy az Ön lehetőségei a mi segítségünkkel váljanak valóra. Ügyfeleink maximális elégedettségét piaci ismereteink, kiterjedt kapcsolatrendszerünk és minőségi szolgáltatásaink által kívánjuk biztosítani.

Történeti áttekintés - Tökéletesség minden szakaszban


Cégünk 1991 óta tevékenykedik a hazai biztonságtechnikai piacon, melynek ma már megannyi területén professzionális megoldásokat kínál ügyfeleinek. Tevékenységünk kezdetben az elektronikus, mechanikus és élőerős vagyonvédelmi tevékenységre alapozódott, és nevünk elsősorban autóriasztók forgalmazása kapcsán vált ismertté. Később azonban piaci teret hódítottunk a lakásriasztók, beléptetők, videó-megfigyelő rendszerek, kaputelefonok, tűzjelző rendszerek, nővérhívó berendezések, ipari sorompók és kapuautomatizálási rendszerek területén is, melynek tükrében a TRIÓDA BIZTONSÁGTECHNIKA Zrt. hazánk egyik legdinamikusabban fejlődő biztonságtechnikai cége.

Társaságunk jelenleg több magyarországi nagyvárosban rendelkezik képviseleti irodával, valamint az egész országot átölelő viszonteladói hálózattal állunk mindennapos kapcsolatban, melynek keretében több mint 20 értékesítési ponton állunk vevőink rendelkezésére.
Az export-import tevékenység irányítása korábban Szegeden zajlott, amelyet a 2002. év során a belkereskedelmi tevékenységgel együttesen Budapestre helyeztünk át. Az első években Magyarország eme két meghatározó városában történt a termékek értékesítése is.

A TRIÓDA Zrt. üzletei:


1191 Budapest, Üllői út 206.
Telefon: +36 1 296 0700


6721 Szeged, Berlini krt. 4.
Telefon: ­+36 62 666 001


6000 Kecskemét, Dózsa György út 18.
Telefon: +36 76 416 148

szeged.bolt@trioda.hu
6000 Kecskemét,
Dózsa György út 18.
Telefon: +36-76/416-148
Fax: +36-76/505-979

Nyitva:
H-Cs: 8-16.30
P: 8-14

kecskemet@trioda.hu


Minőség és hatékonyság


Mindennapi tevékenységünket, szolgáltatásaink körét a hazai biztonságtechnikai piac sajátosságainak figyelembevételével, partnereink vagyonvédelemmel és biztonságtechnikával kapcsolatos elvárásainak maximális kielégítésére alakítottuk ki. Megalakulásunk óta munkánk szerves részét képezi biztonságtechnikai, elektronikus és mechanikus rendszerek forgalmazása. Rendkívül széles termékskálánkon megtalálhatók úgy tűzjelző rendszerek, videó megfigyelő- és jelfeldolgozó berendezések, mint kapuautomatizálási, őrjárat-ellenőrző és áruvédelmi rendszerek, valamint gépjármű biztonságtechnikai eszközök.

Szaktudásunk az Ön profitja


Ügyfeleink igényeinek teljes körű kielégítése érdekében a TRIÓDA BIZTONSÁGTECHNIKA Zrt-n belül 16 személy végzi a szolgáltatói és értékesítői tevékenységet. Az elmúlt években a magasan képzett szakemberek segítségével sikerült kialakítani a forgalmazott termékek professzionális szervizhátterét.

A TRIÓDA BIZTONSÁGTECHNIKA Zrt. tevékenységének alapját az alábbi üzletágakba sorolható saját gyártású és külföldi biztonságtechnikai termékek exportja, importja, valamint belföldi kereskedelme jelenti:

I. Vagyonvédelem:


Jelenleg vállalkozásunk egyik legmeghatározóbb profilja, melynek során többek között olyan külföldi cég magyarországi képviseletét látjuk el, mint a minőségi termékek előállításáról méltán híres PARADOX.

?Riasztó rendszerek (központok, érzékelők, hang-fényjelzők)
ESPRIT, EVO, MAGELLAN, SPECTRA, SIGNAL
?Távfelügyeleti rendszerek
IPR512, DIR-CON, MYMAS, SUR-GUARD
?Beléptető rendszerek
DIGIPLEX, IMPERIAL
?Akkumulátorok, kábelek, csatornák, egyéb szerelési segédanyagok
ULTRACELL, EUROSAFE
II. Tűzvédelem:
több éve működtetett üzletágunk, melynek piaci részesedése egyre jelentősebb

?Tűzjelző rendszerek (központok, érzékelők)
COOPER, NOTIFIER, BENTEL, SYSTEM SENSOR, ESSER, SIEMENSIII. Videotechnika:
megalakulásunk óta forgalmazói tevékenységünk egyik alap-pillére. A forgalmazott termékek esetében - hazai viszonylatban - kizárólagos, illetve vezető értékesítői feladatkört látunk el.

?Kamerás rendszerek, digitális videojel rögzítők, monitorok, multiplexerek, kameramozgatók, kameraházak, -tartók
A-MAX kamerák és rögzítők, AVERMEDIA rögzítők, SAMSUNG videotechnikai termékcsalád
IV. Gépjárművédelem:
szintén a kezdetektől működő, egyik legsikeresebben prosperáló üzletágunk, mely az importált termékek mellett saját gyártású (EUROCAR, EUROSTAR) eszközök forgalmazásával tevékenykedik

?Autóriasztók
EUROCAR, EUROSTAR termékcsalád
?Ablakemelők, központi zárak
SPAL, VISION
V.Kaputechnika:
legifjabb divíziónk, melyet a piac kihívásainak megfelelve 2002. óta működtetünk önálló szervezeti egységként

?Vezérlések, sorompók, toló-, szárnyas és garázskapu motorok
VIDUE, APRIMATIC
?Audio/Video kaputelefonok
URMET, COMMAX,
Ügyfeleink szolgálatában


Vevőink bizalmát mindenre kiterjedő körültekintéssel, magabiztos szakmai tudással szolgáljuk. Ennek köszönhetően társaságunk lassan két évtizedes fennállása során olyan meghatározó - európai- és világszinten is elismert - partnereket üdvözölhet beszállítóinak körében, mint:

?PARADOX SECURITY SYSTEMS LTD / CANADA
?KTS SRL / ITALY
?AVERMEDIA INFORMATION INC. / TAIWAN
?FABBRICA TRENTINA CONDUTTORI SRL/ ITALY
?SECO-LARM USA INC. / USA
?SELCO CORP / JAPAN
?SYSTEM SENSOR SRL / ITALY
?HONEYWELL LIFE SAFETY AUSTRIA GMBH/AUSTRIA
?SIEMENS GMBH/GERMANY
?VISION AUTOMOBILE ELECTRONICS INDUSTRIAL CO., LTD / TAIWAN
?VIDUE SPA / ITALY
?COOPER LIGHTING AND SAFETY LTD / UK
?COOPER CSA SRL / ITALY
?ULTRACELL UK LIMITED / UK
A TRIÓDA BIZTONSÁGTECHNIKA Zrt., illetve a tulajdonosok a cég megalakulása óta foglalkoznak non-profit, karitatív tevékenységekkel, valamint a sport, egészségügy támogatásával. Az alábbiakban felsorolunk ezek közül néhányat:
- Bács-Kiskun Megyei Bűnmegelőzési Alapítvány
- Tűzoltó Utcai Gyermekkórház Betegeiért Alapítvány
- ATSK-Szeged asztalitenisz klub megalakítása és működtetése
- Csongrád-megyei Mentőszolgálat
- Országos Vagyonvédelmi Kamara biztonságtechnikai tagozat tagság
- Szegedi Szívgyógyászati Alapítvány
- Szeged Város Közbiztonságáért Alapítvány kuratóriumi tagság
- Szegedi Ju-Jitsu Egyesület
- SZMJV Tűzoltóparancsnokság
- IX. Diána-kupa Nemzetközi Rádiós Tájékozódási Futó Verseny
- Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság IX. Országos Rendőrnap
- TRIÓDA-Kupa Nemzetközi Serdülő Asztalitenisz verseny
- "Reménysugár" Alapítvány a rákbeteg gyerekekért
- Szegedért Alapítvány

Fejlesztés és fejlődés


Ars poeticánk két legfontosabb eleme a szakértelem és innováció, melyek mindennapi munkánkban is kiemelt szerepet kapnak. A harmadik évezred kihívásainak megfelelően nagy hangsúlyt fektetünk az e-businessre: internetes honlapunkon (www.trioda.hu) részletes információval látjuk el az érdeklődőket forgalmazott termékeinkkel, szolgáltatásainkkal, újdonságainkkal és ajánlatainkkal kapcsolatban, valamint érdekes és hasznos tudnivalókat is közzéteszünk. Webáruházunk működtetése során tevékenységi területeinknek speciálisan megfelelő nyilvántartói adatbázist alkalmazunk, partnereinknek nyújtott szolgáltatásaink alapját így mindig naprakész információ képezi.

Teljességre törekedve


Alapvetően gyártó- és gyártmány független tevékenységet folytatunk. Megrendelőink érdekeit szem előtt tartva, a feladat rizikóanalízise alapján választjuk ki a felhasználandó berendezéseket, rendszereket, melyek rendelkeznek a megfelelő szakhatósági engedélyekkel, illetve megfelelnek a Magyar Biztosítók Szövetsége előírásainak.

Vállalkozásunk versenyképes valamennyi hazai biztonságtechnikai kis- és nagykereskedéssel. Ez vitathatatlan szakértelmünk mellett abból adódik, hogy számtalan termékcsaládunk közvetlen gyári importból származik. Célunk, hogy ügyfeleink minden vagyonvédelemmel és biztonságtechnikával kapcsolatos kérését teljesíteni tudjuk, hiszen így biztosítható leginkább az ebben a szakmában nagyon fontos diszkréció, a megfelelő garanciális feltételek és az egy kézben lévő műszaki háttér.

Motevill Elektroszerviz Kft.

Cím:
7700, Mohács Vágóhíd u. 2.
telefon:
69/311-832
telefon:
69/311-832
Tevékenység rövid leírása:
A vállalkozás 1957 óta működik. 1992 óta teljesen magyar magántulajdonú önálló üzemként dolgozik, mint MOTEVILL Elektroszerviz Kft. A cég jelenleg 1000 V alatti villamosforgógépek tekercselő javítását végzi 500 kW teljesítményhatárig.

Atlas Copco Kompresszor Kft.

Cím:
1139, Budapest Frangepán u. 16.
telefon:
237-3020
e-mail:
237-3020
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk kompresszorok, villamos motorok, generátorok és transzformátorok gyártásával és forgalmazásával foglalkozik valamint az Atlas Copco kompresszorok importőre. Az Atlas Copco 1967-ben kezdte meg értékesítési tevékenységét Magyarországon, a Zenit külkereskedelmi vállalaton keresztül. Az együttműködés nagyon sikeresnek bizonyult. 1983-ban megnyitotta kapuit az Atlas Copco márkaszervíz és alkatrészraktár és beindult az építőipari -és bányagépek, valamint a légszerszámok értékesítése is. Az értékesítés közvetlen intézése céljából 1989-ben képviseleti iroda nyílt Budapesten. 1991-ben bejegyzésre került az Atlas Copco Kft., lehetővé téve az önálló tevékenységet a kompresszorok értékesítése, szervizelése és az alkatrészellátás területén.
A vállalat főbb tevékenységei:
Stabil és olajkenéses, valamint olajmentes kompresszorok értékesítése, szervízelése és bérbeadása .
Generátorok értékesítése, szervízelése és bérbeadása
Bányászati, építőipari gépek eladása, bérbeadása
Pneumatikus és elektronikus kéziszerszámok eladása

Bibus Kft.

Cím:
1103, Budapest Újhegyi út 2.
fax:
264-8900
e-mail:
264-8900
Tevékenység rövid leírása:
A Bibus Kft-t a svájci központú, 10 európai országban jól ismert Bibus Holding AG magyarországi leányvállalata alapította. Világszínvonalú, többségében ISO 9001 szerinti minősített gyártók termékeit forgalmazzuk. Hajtástechnikai gépelemek, hajtóművek és villamosmotorok, hajtásszabályzó elektronikák, léptetőmotorok, szervomotorok, pneumatikus és hidraulikus rendszerek, építőelemek, emelőorsók, lineáris mozgatóelemek, gázrugók, kuplungok, fékek, ipari szűrők széles választékával állunk vásárlóink rendelkezésére.

Experten Kft.

Cím:
1101, Budapest Pongrác út 17/C
telefon:
433-1690
fax:
433-1690
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk a klíma- és a légtechnika területén tevékenykedik.
Cégünk az "Experten Kft." 1997-ben alakult. Társaságunk célja kezdettol fogva: hozzájárulni a gazdasági életben a BIZTONSÁGÉRT és KÖRNYEZETÉRT folytatandó tevékenység magasabb szintu piaci kielégítésehez.

Gentervill Kft.

Cím:
9700, Szombathely Széll Kálmán u. 54.
telefon:
94/501-455
e-mail:
94/501-455
Tevékenység rövid leírása:
Telepítés, zajcsökkentés, kompatibilis csatlakozás a 0,4 kilovoltos rendszerekhez, UPS-hez, forgógépes fázisjavítás, kiválasztás, transzcendensek méretezése, díjtalan engineering, 5 év garancia.

Szabó Ferenc Barna Egyéni Vállalkozó

Cím:
8183, Papkeszi Fő utca 74.
fax:
88/484-110
telefon:
88/484-110
Tevékenység rövid leírása:
Az épületvillamosság minden területére nyújtunk megoldást a kor követelményeinek megfelelően. Korszerű műszaki megoldásokat, ugyanakkor könnyen áttekinthető technológiát tudunk biztosítani a lakó-, és egyéb épületek esetében.
Iparicsarnokok, szárítóűzemek részére karbantartást, valamint kivitelezést rővid határidővel vállaljuk.

Varvillgép Kft.

Cím:
2230, Gyömrő Gróf Teleki utca 30.
fax:
29/330-894
telefon:
29/330-894
Tevékenység rövid leírása:
Kft-nk elsősorban villamosmotorok forgalmazásával, javításával, szerelésével foglalkozik. Ezen kívül hulladékkereskedéssel, valamint alkatrészkereskedéssel is foglalkozunk.

Rabits Kft.

Cím:
9400, Sopron Lófuttató u. 4.
fax:
99/508-911
e-mail:
99/508-911
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk motortekercseléssel és villanymotorok forgalmazásával foglalkozik. Rövid szállítási határidővel és korrekt árakkal állunk rendelkezésére.

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018 Tudakozó Rendszer Kft.
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.