Értékelje a céget!
807 találat 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20

Hotel Benczúr

Cím:
,
:
:
Tevékenység rövid leírása:
Szállodánk Budapest központjában az elegáns diplomata negyedben található, két percre a Hősök terétől. 100 db 3-csillagos és 60 db. 4-csillagos színvonalú szoba várja a vendégeket.
A szobák mindegyike tv-vel, telefonnal, minibárral Internet kapcsolattal rendelkezik, a 4-csillagos szárny teljesen, a 3-csillagos részben légkondicionált. Szállodánk 7 rendezvénytermében lehetőség lehetőség nyílik különféle rendezvények lebonyolítására is. A legnagyobb különterem 220 fős, a legkisebb 20 fős befogadóképességű.

Privatmoon Records Lemezkiadó Kft.

Cím:
1118, Budapest Sopron út 40.
telefon:
371-1237
telefon:
371-1237
Tevékenység rövid leírása:
Cégünk egy lemezkiadó, amely igényes zenék kiadásával foglalkozik. Minőségi munkáinkat figyelemmel kísérhetik a hazai zenepiacon. Szeretettel várjuk kedves ügyfeleinket!

Flört Disco Factory

Cím:
8600, Siófok Sió út 4.
mobil:
20 333 3303
telefon:
20 333 3303
Tevékenység rövid leírása:

2006. december 25. hétfő

CHRISTMAS SPECIAL PARTY

main room: Power of Past - Classics -: Slam Jr, Budai, Tommyboy, Dandy

small room: Progressive Special - Dandy, Bush II Bush feat. Andry Nalin

FLÖRT THE CLUB

Vannak, akik számára csak egy-egy varázslatos pillanatot jelentettünk eddigi életükből, de léteznek olyanok is, akik minden alkalommal hazatérnek hozzánk.

Flört The Club: 15 éve

1989-ben indultunk, két évvel azután, hogy Európában teret hódított egy akkor még piciny csatakiáltás: aciiiiiid!!! Pár évvel később, az acid house-nak köszönhetően egy újabb, világméretű vallás térhódításának lehetünk szem-és fültanúi. A kezdetben illegális, majd később legális miséket, papok helyet dj-k celebrálták, akik ütemekkel, ritmusokkal és dallamokkal helyettesítették a szavak erejét. Magyarországon a kezdeti próbálkozásokat követően 1994-ben tudatosult néhány emberben, hogy nem múló divatról, trendi fellángolásról van szó. A dance klubok zeneiségét újraalkották, melyet évente több százezren fedeztek fel maguknak.

Flört The Club: a legenda

Balaton, Siófok Hogy stílszerűek legyünk, 1995-re a Flört már a hazai party élet egyik kikötőjévé vált és mint ott horgonyzó zászlóshajó, tisztában voltunk azzal, hogy innentől kezdve az új szelekre kell bíznunk a sorsunkat. A döntés minden elképzelésünket felülmúlva, mára történelmi jelentőségűvé vált. A Flört 1995 nyarától elsőként nyitott az akkori klubok közül a legfrissebb hangzás felé. Budai és Roger segítségével két év leforgása alatt megteremtettük az alapokat, melyekre egy folyamatosan változó, de állandó színvonalú szellemiséget építettünk a későbbiekben. Hazánkban itt született meg a műfaj, melyet modern tánczenének nevezünk.

Flört The Club: a kultusz

1997 és 2000 között Siófok már nemcsak a pancsoló kislányok dalától volt hangos, hanem Flört dj-k pörgette lemezektől és az általuk ismertté vált klubhimnuszoktól. Egy egy nagyobb rendezvény az egész ország fiataljainak találkozóhelye lett, a Balatonra érkező fiatalság elsőszűmú célpontja. Ebben az időszakban, a már országosan is népeszerű Tommyboy, illetve a Flört büszkeségeként pár évvel később ugyancsak ismertté vált Szeifert mellett, 1998 nyarán Sterbinszky és a Flört közös projectje uralta a lemezeladási listákat és a médiát. Egy nyár a Flörtben: A kultusz tapinthatóvá vált, a klub a továbbiakban már nem csak a nyarat jelentette az örök pörgésre ítélt klubberek számára. Évszaktól függetlenül teltház előtt léptek fel a meghívott külföldi sztárvendégek a house, progressive, trance, és techno sound világából.Flört The Club: a millenium

A Flört The Club nevét olyan személyek tették nemzetközivé, mint a Tiesto, Paul Van Dyk, Danny Howells, Dave Seaman, John Fleming, az X-Press 2, Liza Loud, Westbam, Marusha, Tom Novy, Andy Nalin, ATB, a Deep Dish, Jo Mills, a Cosmic Gate, Layo & Bushwacka!, Anthony Pappa, Sander Kleinenberg, BT, Nic Fanciulli és még sokan mások. A Flört The Club Európa és a világ vezető klubjainak elit tagjaként az új évezredtől a minőséget egy magasabb szintre helyezte. 21. századi design és technika, valamint újabb arcok és hangok kaptak helyet a pult mögött, mellyel a Flört megszilárdította pozicióját a magyar klubok között. A klub második mixlemezének Flört Inside ideiglenesen leköszönő mesterét, Szeifertet a progressive house legnépszerűbb hazai képviselői Kühl és Chriss váltották, akik csak erőpsítették a hitünket és jelmondatunkat: mindent a közönségért.

A 15 éves Flört The Club köszöni nektek a sok-sok őrült éjszakát és az odaadó szeretet! Ígérjük, hogy a továbbiakban is mindenkor és mindenki számára nyitottak leszünk, mivel a zene, amiért mindannyian élünk, minden pillanatban képes magához ölelni és befogadni az új dolgokat.

Rádió 88

Cím:
6721, Szeged Madách u. 6.
telefon:
62/444-088
fax:
62/444-088
Tevékenység rövid leírása:
Műsorunk kb. 80 %-át a több korosztály igényei alapján szerkesztett zene teszi ki.

Violin Hangszerüzlet

Cím:
6000, Kecskemét Kéttemplom köz 12.
telefon:
30/9589-642
telefon:
30/9589-642
Tevékenység rövid leírása:
Üzletünkben mindenféle hangszert, könnyűzenei és pedagógiai kottát, hangszerállványt megtalál. Különleges hangszerrendelését 3 napon belül teljesítjük.

Universal Music Hanglemezkiadó Kft.

Cím:
1108, Budapest Gyömrői út 140.
:
:
Tevékenység rövid leírása:
A cég elsősorban hanglemezkiadással foglalkozik.

Média 3 Kultúrális Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Club Fantasy

Cím:
1137, Budapest Pozsonyi út 4.
:
:
Tevékenység rövid leírása:
Ha valami biztosat akarsz, meg precízet, ha jól akarod érezni magad, ha szeretnéd garantáltan azt kapni amire vágysz, gyere el a "Club Fantasy"-be!

Honvéd Együttes

Cím:
1083, Budapest Kerepesi u. 29/b
telefon:
210-0000
telefon:
210-0000

Magyar Régizenei Társaság

Cím:
1051, Budapest Nádor u. 30.
telefon:
312-0226
fax:
312-0226
Tevékenység rövid leírása:
Társaságunk célja a Reneszánsz és a korai Barokk zenéjének tudományos igénnyel megalapozott, korhű, magas művészi szinten történő megszólaltatása és ennek elősegítése, valamint a régi korok zenekultúrájának a társművészetekkel alkotott egységben való megközelítése.

Online Szakmai Telefonkönyv, cégregisztráció ©2005-2018
Minden jog fenntartva!
Magyarország térképes cégkeresője, útvonaltervező, tudakozó, online telefonkönyv:
Kft, Bt, NYRt, Zrt. kereső.